Ráncfelvarrást kapnak a McDonald's ikonikus hamburgerei

Változtatnak a Big Mac, a sajtburger, a dupla sajtburger, sőt, a sima burger receptjén is.

2023. április 18., 10:16

Szerző:

A McDonald's az eladások növelése érdekében klasszikus hamburgereinek fejlesztésébe fogott, egy sor olyan változtatást vezet be, melyek célja hamburgerek ízének javítása, írta a CNN.

A buci puhább lesz, a sajt omlószabb, a hagymát közvetlenül a grillen adják hozzá a húspogácsához. És mi a helyzet a Big Mac szósszal? Több lesz belőle!

„Rájöttünk, hogy az apró változtatások, mint például a folyamat finomítása, hogy a sajt forróbb és olvadékonyabb legyen, valamint a grillbeállítások módosítása a jobb kéregképződés érdekében nagyon sokat jelentenek abban, hogy hamburgereink ízletesebbek legyenek, mint valaha” – mondta Chad Schafer séf, a McDonald's USA konyhai innovációért felelős vezető igazgatója.

A frissítések a Big Mac, a klasszikus sajtburger, a dupla sajtburger és a hamburger termékeket érintik.

(Kiemelt képünk: Big Mac, sült krumpli és Coca-Cola (Fotó: Jakub Porzycki/NurPhoto))

 

A túl sok hasi zsír növelheti bizonyos krónikus betegségek kockázatát. Kevesebb alkohol fogyasztása, több fehérje fogyasztása és a mozgás mind segít leküzdeni a makacs zsigeri zsírt. A hasi zsír-diéta életmódváltásra ösztönöz, annak való, aki megunta, hogy egy strandlabda lóg a mellkasa alatt.