Ráncfelvarrást kapnak a McDonald's ikonikus hamburgerei
Változtatnak a Big Mac, a sajtburger, a dupla sajtburger, sőt, a sima burger receptjén is.
A McDonald's az eladások növelése érdekében klasszikus hamburgereinek fejlesztésébe fogott, egy sor olyan változtatást vezet be, melyek célja hamburgerek ízének javítása, írta a CNN.
A buci puhább lesz, a sajt omlószabb, a hagymát közvetlenül a grillen adják hozzá a húspogácsához. És mi a helyzet a Big Mac szósszal? Több lesz belőle!
„Rájöttünk, hogy az apró változtatások, mint például a folyamat finomítása, hogy a sajt forróbb és olvadékonyabb legyen, valamint a grillbeállítások módosítása a jobb kéregképződés érdekében nagyon sokat jelentenek abban, hogy hamburgereink ízletesebbek legyenek, mint valaha” – mondta Chad Schafer séf, a McDonald's USA konyhai innovációért felelős vezető igazgatója.
A frissítések a Big Mac, a klasszikus sajtburger, a dupla sajtburger és a hamburger termékeket érintik.
(Kiemelt képünk: Big Mac, sült krumpli és Coca-Cola (Fotó: Jakub Porzycki/NurPhoto))