Lebuktak: Bizarr szexverseny zajlott a hadihajón!

Nyomozás indult az ausztrál honvédelmi minisztériumban, miután kiderült, hogy az egyik hadihajón pénzben fogadtak a tengerészek: ki tud több nőt ágyba vinni - írta a Blikk.

2009. július 7., 09:14

Az ausztrál Channel Seven tévécsatorna információi szerint az HMAS Success hadihajó férfi legénysége külön könyvet vezetett a bizarr fogadás részleteiről. Minden, a hajón szolgáló nő fejére „vérdíjat” tűztek. A tisztekért és a leszbikusokért több pénz járt, de jó pénzt fizettek akkor is, ha valaki egy különleges helyen, például a billiárdasztalon tette magáévá a kiszemeltet.

Sajtóértesülések szerint a történtekre akkor derült fény, amikor a hajó Szingapúrban állomásozott. Megtalálták a tengerészek naplóját is, amelyben a verseny állását listázták.

A honvédelmi minisztérium megerősítette, hogy több tengerészt hazahívtak interjúra, de nem árulták el, hogy a 220 tagú legénységből hány embert vádolnak.

A pszichiáter hetente jelentkezik online élő műsorral a 168.hu-n. Beszélgessen a dokival, kérje ki a véleményét! Mutatjuk, ezt hogyan teheti meg.