Hogyan viselj baseball sapkát stílusosan? Három tipp hölgyek számára

Valaha a baseball sapkák kifejezetten férfias viseletnek számítottak, azonban ez már megváltozott, ugyanis számtalan kifejezetten hölgyek számára készült darabot fellelhetünk a piaci kínálatban. Ráadásul mára az uniszex viseletek is egyre népszerűbbé váltak a szebbik nem képviselőinek köreiben, így tehát a baseball sapkák is szépen lassan beszivárogtak az aktuális trendekbe. Hogyan viselhetjük tehát ezeket nőként, hogy valóban stílusos megjelentést kapjunk általuk?

2022. szeptember 29., 13:41

Szerző:

1. Oversize felsővel és sorttal

Talán mindenki találkozott már ezzel az összeállítással, amelynek részeként kedvenc baseball sapkánk valóban csajos megjelenést kölcsönöz. Egy stílusos fullcap valamilyen mintás oversize felsővel és egészen rövid sorttal garantáltan nyerő választásnak bizonyul a hétköznapokra. Természetesen nem feledkezhetünk meg a hozzá illő sneakerről sem. Ha tökéletes összhatást szeretnénk, akkor viszont ebből is érdemes a magasszárú, platformos darabok között nézelődnünk. Arra viszont mindenképp figyeljünk oda, hogy az általunk választott sapka és a cipő színe megfelelően harmonizáljanak, így valóban mutatós lesz a szettünk. Persze ha tényleg stílusosak akarunk lenni, akkor nem mindegy, milyen sapkát választunk, hiszen mégsem passzolhatunk egy olcsó, kopott darabot egy pár prémiumminőségű sneakerhez. Tehát nem árt, ha az olyan elismertebb márkák kínálatából válogatunk, mint például a New Era. Az alábbi linken számtalan ilyen baseball sapkát fellelhetünk: https://www.ecipo.hu/new_era.html.

2. Miniszoknya, top és lapos talpú szandál

Ha egy lazább, nyárias szettet szeretnénk alkotni kedvenc baseball sapkánkkal, akkor is nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Ezek a sapka fazon ugyanis olyan univerzális viseltnek számít, amely nem csak a sportos ruhadarabok mellé mutat jól. Ebből adódóan kifejezetten mutatós laza, nyári szettet kaphatunk, ha sapkánkat egy rövidebb, például farmer anyagú miniszoknyával és világos színű toppal kombináljuk. Ehhez pedig mi sem passzolhatna jobban, mint egy pár nyárias lapos talpú szandál. Ezekből bőven találhatunk különféle minőségi darabokat a következő oldalon: https://www.ecipo.hu/ipanema.html. Ha viszont mégsem vagyunk oda a szandálokért, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen egy pár hasonló fazonú flip-flop papuccsal is kiválthatjuk ezeket – ettől a szettünk nem veszít stílusosságából. Amennyiben pedig szeretnénk a megfelelő táskafazont megtalálni ehhez, úgy az alábbi cikk segítségünkre lehet ebben: Övtáska vagy kézitáska – hogyan kombinálhatóak a női outfitekkel?

3. Oldalzsebes nadrág és katonai bakancs

A bevállalósabb hölgyek számára, akik valóban kedvelik a vagány szetteket, egy sötétebb árnyalatú baseball sapka oldalzsebes nadrággal és katonai bakanccsal garantáltan stílusos megjelenést kölcsönöz. Ehhez nadrágból érdemes fekete, sötétkék vagy khaki színűt választanunk, hasonló árnyalatú baseball sapkával, míg katonai bakancsból a fekete lesz a megfelelő választás. Fontos viszont, hogy ehhez az összeállításhoz fehér vagy valamilyen világos, pasztellszínű felsőt válasszunk a tökéletes összehatás érdekében. A különféle ujjatlan topok, valamint a nagyon rövid ujjú, szűkebb fazonú pólók közül érdemes leginkább válogatnunk ilyenkor.

(x)

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.