Íme, 5 szórakoztató film a TV-ből a szombat esti kikapcsolódáshoz

Ha nincs estére programja, mutatjuk, milyen filmek gondoskodnak ma a jó hangulatról!

2022. június 4., 13:39

Szerző:

Egy borongós, pihenős, hétvégi nap lezárása csakis egy jó film lehet, amiből ma este biztosan nem lesz hiány. A TV csatornák ugyanis beerősítettek a hétvégére, és olyan izgalmas filmeket kínálnak, mint Az ötödik elem, olyan nagyszerű színészekkel, mint Bruce Willis, Milla Jovovich, vagy Gary Oldman. De a Schindler listája is műsorra kerül Liam Neeson-nal és Ralph Finnes-szal a főszerepekben.

Az ötödik elem

TV2, 20:00 

Ötezer évente, amikor három bolygó egy vonalban áll, megnyílik egy kapu két dimenzió között. Az egyikben az univerzum található, minden életformájával együtt, a másikban a Gonosz lakozik, akinek célja, hogy elpusztítsa az életet. Minden ötezredik esztendőben kell egy hős a világnak, aki képes szembeszállni a Gonosszal. Most Korben Dallas ez a hős, New York-ból. A fegyvert, mely szükséges az ellenség megfékezéséhez, aktiválni kell az univerzum öt elemének együttes erejével.

Különben dühbe jövünk

RTL Klub, 21:10 

Ben egy lepusztult autószerelő műhely tulajdonosa, Kid pedig profi autóversenyző. Mindketten beneveznek egy raliversenyre, amit holtversenyben meg is nyernek, így övék a fődíj, egy pofás kis homokfutó járgány. Egy vidámpark kocsmájában egy kis különszámban szeretnék eldönteni a fiúk, hogy kié legyen a nyeremény, amikor megjelenik a helyi gengsztervezér, aki le akarja rombolni a vidámparkot, hogy felhőkarcolót építhessen a helyére. A felfordulásban megsemmisül a homokfutó, így a fiúk kénytelenek helyre tenni a maffiafőnököt és bandáját, illetve követelik vissza a járgányukat.

Spartacus

Duna, 20:40 

A rabszolgasorba süllyedt trák, Spartacus kényszerűségből gladiátorküzdelmeket vállal, így elkerülve az azonnali halálos ítéletet. Bár az arénában vereséget szenved, ellenfele megtagadja a kivégzését, így Spartacus élete új irányt vehet. A gladiátor sikeres rabszolgafelkelést indít Róma elvetemült és elnyomó uralkodói ellen, vezetésével pedig képesek felvenni a harcot a kor legnagyobb haderejével, a római sereggel szemben is. 

Hat nap, hét éjszaka

Cool, 21:00 

Frank egy álomnyaralással lepi meg kedvesét, Robint a Csendes-Óceán déli részén fekvő Makatea szigetén. Robin egy New York-i divatlapnál dolgozik, és főnöke megkéri, szakítsa meg a nyaralását és repüljön át Tahitire egy fotózást felügyelni. Robin felbéreli Quinnt, aki egy kisrepülő barátságtalan pilótája, hogy vigye el őt, neki persze semmi kedve hozzá, de jó pénzért elvállalja a szállítást. Viharba kerülnek, lezuhannak a géppel egy lakatlan szigeten, ahol aztán nem várt kalamajkába keverednek.

Schindler listája

Super TV2, 22:10 

A második világháború kitörése után a németek a lengyel zsidókat a krakkói gettóba terelik. Ekkor érkezik a városba a német üzletember, Oskar Schindler azzal a szándékkal, hogy a háború alatt meggazdagszik. Kapcsolatai és ügyeskedései révén szerez is egy gyárat, majd segítőjével, Itzhak Stern-nel úgy döntenek, hogy olcsó zsidó munkaerőt foglalkoztatnak. Amikor a németek a koncentrációs táborokba kezdik deportálni a zsidókat, Schindler-nek lépnie kell, nehogy elvigyék a munkásait, így aki felkerül a listájára, az megmenekülhet.

Filmek és hírek:

Iráni film nyerte el a nemzetközi kritikusok díját a cannes-i filmfesztiválon

Harrison Ford elárulta, mikor kerül moziba az új Indy-film

(Kiemelt kép: Shutterstock)