Videón, ahogy az X-Faktor versenyzője durván megrugdossa párját

Sokkoló felvételek készültek az ittas nőről, akit az X-Faktor mentorai három igennel juttattak tovább.

2021. október 28., 11:28

Szerző:

Az X-Faktor múlt hét szombati adásában tűnt fel Kaffka Mercédesz, akit a mentorok három igennel engedtek tovább. A nő hatalmas bulit csapott a színpadon, bár hozzá kell tennünk, az ítészek és a közönség inkább rajta, mint vele nevetett. Vélhetően csak azért engedték tovább, mert tudták, a mentorházban majd úgyis kiesik.

Nos, az egyelőre nem került adásba, hogyan szerepelt a későbbiekben Mercédesz, viszont nemrégiben felkerült a YouTube-ra egy videó, amin az erősen ittas nő többször megüti és megrugdossa élettársát – vette észre az Index. Az ápolónőként dolgozó Mercédesz, és párja, Jutka közös vlogot csinálnak, a legtöbb videójuk azonban arról szól, hogy ittas állapotban veszekednek. Az is kiderült a felvételekből, hogy többször kellett már rendőrt is hívni rájuk a szomszédoknak.

Legfrissebb élő bejelentkezésükben is az látható, hogy Mercédesz azért veszekszik Jutkával, mert az állítólag egy viszkis üveggel felsértette a száját. A felvételen jól hallható, hogy ezért bosszút akar állni partnerén. Először megüti a nőt, majd többször meg is rúgja, a fejét sem kímélve, miközben verbálisan is bántalmazza. És ha ez nem lenne elég, a nézők mindeközben arra bíztatták Mercédeszt, verje meg még jobban Jutkát!

 

A videót időközben törölték, így csak egy képernyőfotót tudunk mutatni, azonban már ennyiből is jól látható a helyzet brutalitása.

A felvétel egyébként Németországban történt, egy másik vlogger, SoDI lakásán, akivel egyébként Mercédesz több vlogot is forgatott. A férfi később közzétett egy videót, amiben megmagyarázza, hogy kénytelen volt a látottak miatt kihívni a rendőrséget, majd haladéktalanul ki is tette a két nőt a lakásból.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub, X-Faktor)