Weisz Fanni vallomása a szülésről: „Ettől parázom”

Weisz Fanni a várandósága idején is igyekszik aktív maradni. 

2024. július 20., 14:31

Szerző:

Ahogyan azt lapunk is megírta Weisz Fanni néhány héttel ezelőtt egyszerre kettő örömhírről is beszámolt. Egyfelől elárulta, hogy kisbabát vár, másfelől pedig azt is felfedte, hogy el is jegyezték egymást a szerelmével. A modell most a várandósságáról vallott, illetve elárulta egy kicsit izgul a szülés miatt. 

Próbál aktív maradni 

Weisz Fanni a terhessége kapcsán elmondta, az elején még nagyon jól bírta az áldott állapotot, a kánikula viszont őt is megviseli, sokszor szédül és fáj a feje. Mindennek ellenére próbál aktív maradni, továbbá odafigyel a megfelelő vitaminbevitelre és az egészséges táplálkozásra. Azt nem mondanám, hogy sportolok, de sokat mozgok, amúgy is nagyon pörgős vagyok. Amikor a párom fut, elkísérem néha biciklivel, természetesen óvatosan, és tervezem, hogy járok majd mamajógára” – magyarázta a Blikknek, továbbá hozzátette, jelenleg még dolgozik is. 

Mivel otthonról végzem, időben viszonylag kötetlen. Ezért amint megerősödtem, és beáll egy ritmusra az életünk a kisfiunkkal, és persze amennyit a baba mellett tudok, dolgozni fogok. A munka fontos számomra, ki sem bírnám, hogy csak a háztartást vezessem. Természetesen amíg a baba kicsi, csakis hozzá igazítva. Szerintem menni fog

– mondta. Fanni a szülés kapcsán is megszólalt, mint mondja izgul egy kicsit, de nem is annyira a fájdalom, hanem inkább a kommunikáció miatt. 

 

Izgul 

Nem hallom, mi történik körülöttem, vagy mit mond az orvos. Ettől parázom. Nem könnyű helyzet, de már ezerszer átbeszéltük anyával, és a mamival, hogy mi történik majd, és nekik milyen érzés volt, úgyhogy tuti menni fog. Természetesen a párom mindenképp mellettem lesz, hiszen a mi kis családunk közös útjának kezdetéről van szó. Szerintünk fontos, hogy ezekben a pillanatokban együtt legyünk. A családtagjaink pedig majd kint a folyosón várják a baba érkezését, és izgulnak.

A baba neve 

A leendő szülők a baba nemét már korábban elárulták, így azt lehet tudni, hogy kisfiút várnak, a kicsi nevét azonban majd csak a szülés után szeretnék elárulni. A páros júniusban jegyezte el egyébként egymást, azonban az esküvő kapcsán egyelőre nem jutottak döntése, lehetséges, hogy csak a baba születése után kötik majd össze a életüket. 

Természetesen mindenképp akarunk esküvőt, és azt is tudjuk, hogy csak a család és azok lesznek jelen, akikkel szoros kapcsolatban állunk, akik fontosak nekünk. Azt azonban még mindig nem döntöttük el, hogy előtte legyen vagy utána, több szempont alapján próbálunk döntést hozni

– árulta el Fanni. 

(Kiemelt kép: Weisz Fanni, Instagram)