Vajna Tímeára durva műtét vár, hogy anya lehessen

„Fogamzásgátlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtól” – mondja.

2021. augusztus 4., 12:51

Szerző:

Bár 12 évvel fiatalabb húgának már született egy kisfia, Vajna Tímeának még várnia kell az anyaságra. Egy betegség ugyanis megakadályozza, hogy régi vágya teljesülhessen. Az endometriózis fájdalmas tünetei mellett meddőséget is okozhat, ezért nem lesz egyszerű teherbe esnie. Közösségi oldalain rendre kapja is a tanácsokat, miután követői kérdésére megírta, 39 évesen miért nincs még kisbabája, amint azt a Blikk is szemlézte:

„Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat, a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet. Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom, soha nem szülnék érdekből... Az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtól havonta. Eddig még nem próbáltam teherbe esni. Majd ha úgy érzem... teljes szívvel és lélekkel... nyugalomban.” 

Vajna Tímea, aki jelenleg Santa Barbarától nem messze nyaral egy luxusszállóban, az Instagramon automatikusan eltűnő sztoriban hozzáteszi, hogy az endometriózis miatt műtét vár rá. Az operáció számára kicsit más lesz, mint követőinek, mert neki Amerikában fogják elvégezni, de azért köszöni a segítő üzeneteket.

Andy Vajna özvegye egyébként 2019-ben már mesélt arról, hogy férje halála előtt eldöntötték, belekezdenek a lombikbébi-programba, ám akkor is akadtak gondok, ráadásul ő még szeretett volna egy kis időt: 

„Annyira komoly volt, hogy februárban beültették volna a gyereket. Ő szeretett volna az esküvő után belevágni, de én még szerettem volna utazni, magamat felépíteni”

– mesélte két éve a szeretlekmagyarország.hu-n. Talán most van valaki, akivel szívesen belevágna a családalapításba? Andy halála után ugyanis tavaly számolt be először új szerelemről és vállalta fel kapcsolatát az özvegy, akinek szívét volt férje egyik barátja, Zoltán rabolta el. Idén márciusban aztán felreppentek a hírek, hogy a debreceni vállalkozó és kedvese szakítottak, de aztán a gyors békülésről is szó esett.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)

Szórakozás