Válása után máris babát vár a TV2 show-jából megismert énekesnő, már a 9. hónapban van

Sebestyén Katja, a TV2 sztárja 2021 elején vált el férjétől, új párjával közös gyermekük hamarosan érkezik.

2022. január 7., 10:09

Szerző:

A TV2 Sztárban sztár leszek! című showműsorának 2019-es kiadásával lett ismert Sebestyén Katja. A most 39 éves énekesnő emlékezetes produkciókat nyújtott több ismert énekes jelmezébe bújva, íme az egyik.

Sebestyén Katja még a nyáron mesélte el a Mokka című műsorban szintén a TV2-n, hogy házassága hosszú válság után 2021 elején végképp véget ért, és férjhez ment lelki társához, akivel régóta barátság fűzi őket egymáshoz, és most úgy döntöttek, gyermeket szeretnének. Sebestyén Katjának van már egy 18 éves fia és egy 9 éves lánya, és a harmadik gyermekkel hamar teherbe is esett. A baba nemsokára meg fog születni, és érdekesség, hogy a három testvér között 9-9 év a korkülönbség.

Az énekesnő most a kilencedik hónapban járva a Facebookon adott friss helyzetjelentést, a következőket írja születendő kislányáról:

„Már nagyon vége felé vagyunk. Még egyben, de az ultrahang szerint már akkora ez a csajszi bennem, mint amekkora Levente fiam súlya a születésénél volt. Most 3 kilós bennem és még hol a vége?”

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)