Íme, a legjobb filmek péntek este a TV-ben

Ezekért a filmekért érdemes lesz a távirányító után nyúlni. 

2022. január 28., 13:35

Szerző:

Mivel is indíthatnánk a hétvégét, ha nem egy izgalmas filmmel. Az alábbi filmek, mint A sziget, Scarlett Johansson főszereplésével, vagy a Fegyvernepper Nicolas Cage-el, garantálják a péntek esti felhőtlen kikapcsolódást. 

A sziget

Viasat3, 21:00 

Egyetlen hely maradt a földön, amely még biztonságos és élhető az atomháborút követően. A sziget az, ahova csak a kiváltságosok juthatnak el, méghozzá sorsolás útján. Licoln 6-Echo, Jordan-2 Delta és rengeteg sorstársuk minden vágya, hogy őket sorsolják ki és jobb életük lehessen. Ám Lincoln rájön arra, hogy egy hatalmas átverés szereplői, ő sem az akinek gondolja magát, ezért Jordan-nel megpróbálnak elmenekülni a fejvadászok elől, akik rájuk vadásznak, hogy elhallgattassák őket.

Rossz szomszédság

Super TV2, 22:00 

Egy fiatal házaspár, Mac és Kelly élete idillinek tűnik, megszületett első gyermekük és megvették álmaik otthonát. Minden szuper, amíg a szomszédba be nem költözik egy főiskolai diákszövetség. Ott kezdetét veszi a féktelen bulizás, piálás, drogozás és hangoskodás. A házasok eldöntik, hogy mindenáron meg kell szabadulni a kellemetlen szomszédoktól, de Teddy, a diákszövetség elnöke ezt nem veszi jó néven, szóval kezdetét veszi a harc a szomszédok között.

Annabelle

Film+, 23.30 

John felesége imádja a játékbabákat, ezért beszerez neki egy újabbat, egy különleges porcelánbabát. Hamarosan kiderül, hogy ez rossz ötlet volt, ugyanis egy sátánista szeánsz következtében démoni kötödés tapasztalható az Annabelle babán, és a fiatal pár hiába próbál megszabadulni tőle, egyszerűen nem képesek rá. Még az egyháztól is segítséget kérnek, de a démon csak akkor hagyja el a családot, és törik meg az átok, ha feláldoznak neki egy lelket.

Fegyvernepper

Mozi+, 23:00 

Az ukrán fegyverkereskedő, Jurij Orlov nem kispályás a szakmában, a világ háborús övezeteiben őrült mennyiségben adja el az áruját. Élete folyamatosan veszélyben forog, hála a konkurenciának és a szakma „szépségének”. Az üzletbe beszáll testvére is, és persze a növekvő üzleti forgalom felkelti a hatóság és Valentine ügynök figyelmét is. Családját, szerelmét és szabadságát is kockára teszi a hatalmas vagyon érdekében, de a lelkiismeretével mi a helyzet?

Karantén

Sony Movie Channel, 23:10 

Egy vakmerő tűzoltócsapat egy munkanapját szeretné lencsevégre kapni egy híradós stáb. Egy éles riasztásnál a stáb is kivonul a helyszínre a tűzoltókkal, de nem kellett volna. A ház, ahonnan a segélykérés érkezett, valamiféle vírus fészke, amely folyamatosan fertőzi az embereket, akik zombiszerű alakokká válva támadnak másokra. A kormány karantén alá vonja a területet, menekülésre nincs esély, a történtekről pedig csak a hátrahagyott feltételek tanúskodnak.

További filmes híreink:

Kristen Stewart nagyot alakított a Diana herecegnőről szóló filmben

Mundruczó Kornél új filmjében megmutatja, hogyan tudnák megérteni egymást a különböző generációk

(Kiemelt kép: Shutterstock)