Tóth Gabi most már elhiszi magáról, hogy szerethető: kiderült, mi segített neki

Tóth Gabi pozitív élményekkel tért haza Erdélyből.

2022. július 4., 13:38

Szerző:

Tóth Gabi az erdélyi turnéjáról mesélt a csalad.hu blogon. Az énekesnő elárulta, hogy még mindig teljesen a hatása alatt van. A sztárnak hosszú évek óta dédelgetett álma volt az erdélyi turné, ami fantasztikusan alakult és ma már azt is elhiszi, hogy bizony ő is szerethető.

„Csodálatos hangulat fogadott ott minket, olyan őszinte, tiszta, mindent elsöprő szeretet, amit egy életen át megőriz az ember. Az elmúlt egy év (vagy több) zaklatásai, hazugságai, intrikái, online és bizonyos fórumokon történő bántalmazásai után már kezdtem azt érezni, hogy engem nem lehet szeretni. Volt, hogy féltem színpadra állni. Bár személyesen, a való életben soha nem bántottak és itthon is szeretet fogad a koncertjeimen vagy akár az utcán, de itt valahogy félnek érzelmeket kimutatni az emberek. Nagy volt a kontraszt. El mertem hinni, hogy tényleg adok valamit az embereknek, hogy a dalaimon keresztül kapnak valamit, ami segíti őket a hétköznapokban, tartja bennük a reményt, erősíti a hitet. És végre azt is el mertem hinni, hogy szerethető vagyok, hogy van miért szeretni”

- írta a bejegyzésében Tóth Gabi.

Az énekesnő a jövőben a kislányával is szeretne visszatérni Erdélybe, mert szeretné ha ő is magába tudná szívni a hely varázsát és az emberek határtalan szeretetét. 

Még többet Tóth Gabiról

Tóth Gabi nagy felkérést kapott: Reviczky Gábor is szerepel az új projektben

Tóth Gabi végre elárulta, mi jár folyamatosan a fejében

Gáspár Laci elmondta, hogyan tapasztalta meg, hogy „milyen erőszakos a Tóth Gabi”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)