Tóth Andi testét dicsérték, sminkjét kritizálták – íme, mit válaszolt az énekesnő

Már megint beszóltak Tóth Andinak, de ő egyetlen szóval elintézte. Jó, ha úgy vesszük, kettővel.

2022. június 29., 13:23

Szerző:

Tóth Andi néha kommentváltásba bonyolódik a közösségi médiában a hozzászólókkal, most megint ez történt. Az énekesnő egy fotózásról készített videót, ahol a haját Frohner Ferenc, a sminkjét pedig Bényei Betti készítette.

A követő-rajongók többsége értelemszerűen csak úgy áradozik Tóth Andival kapcsolatban a fenti posztban. Íme egy példa, a hozzászólást a hozzászóló által alkalmazott kreatív helyesírással-központozással együtt idézzük:

„gyönyörû vagy! Folyamatosan szavazunk rád annyira szeretünk. , csodálatos vagy, példa kép egyszerüen mindent elmondtam, csoda amit értünk teszel.KIVÁNOK NEKED EGÉSZSÉGET, NYUGALMAT, BÉKÉT, RENGETEG SIKERT, FONTOS VAGY , ÉRTÉK VAGY E VILÁG LEGNAGYOBB GYÉMÁNTJA QUENN”

Erre Tóth Andi nem reagált semmit, válaszolt viszont annak a férfinak, aki a következőket írta kevésbé kreatív helyesírással-központozással:

„egy bajom van ezekkel a fotózásokkal vagyis a készült képekkel, hogy alapvetőleg egy kib@szott jó nőt (bocs a kifejezésért, de így van) miért kell úgy kisminkelni, hogy teljesen máshogy nézzen ki, mint valójában... Szép, szép... de ez már nem Ő!”

Amire Tóth Andi válasza:

„hagyjálmár”.

Nem hagyjuk Tóth Andit!

Tóth Andi nehéz időszakában van, külföldre távozott

Tóth Andi ezen a képen narancsbőrt rejtett el

Tóth Andi bugyijáért volt, aki milliókat adott volna

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)