Tóth Andi parodizálja és megfenyegeti saját rajongóit: „leszállok a színapadról és a szádba lépek”

Hiába, közeleg a karácsony!

2021. november 28., 10:11

Szerző:

Tóth Andi énekesnő szombat éjjel három koncertet tartott. Ebből az első kettő egy-egy karácsonyi koncert volt, a harmadik pedig egy klubkoncert. Úgy érezte, érdemes előre figyelmeztetni a közönséget, hogy a kettő merőben különbözik egymástól, és hogy az előbbieken nem fognak elhangzani az énekesnő saját dalai.

„Előre szeretném tisztázni a kettő közötti különbséget: a karácsonyos jazzkoncerten kizárólag karácsonyi jazzdalokat fogunk játszani, semmi sajátot. Ha valaki megint elkezdi ordítani, hogy „de a Nézteket nyomjad, mer' én azért jöttem, te”, én leszállok a színpadról, és belelépek a szádba”

– mondja Tóth Andi egy automatikusan eltűnő Instasztoriban, utalva egyik legnagyobb slágerének, a Nézteknek a címére, és parodizálva a műveletlen beszóló akcentusát. Az énekesnő egyébként éppen a múlt héten akadt ki azon, hogy egy újság azt akarta írni róla, hogy ő boldog-boldogtalannak beszól – azt mondja, hogy többek között ez sem igaz rá. Kattintson ide a részletekért!

Tóth Andi mindenesetre közben nagyban készülődik a karácsonyra, a jazzkoncertek mellé egyre több az ünnepi tematikájú, szponzorált kontent az Instagramján is.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)