Betegség döntötte le a lábáról Tóth Andit: ilyen állapotban van most

Csúnyán lebetegedett Tóth Andi! Az énekesnő a közösségi-oldalán adott hírt az állapotáról. 

2022. március 17., 11:17

Szerző:

Betegség támadta meg Tóth Andi szervezetét. Az énekesnő az ágyból jelentkezett be az Instagram-oldalán, 24 óráig elérhető sztorijában.

„Hívjatok papot” 

– írta az egyik történetéhez Tóth Andi. 

Az énekesnő torka csúnyán begyulladt, a hangja is be van rekedve. A vadóc sztár azonban ennek ellenére is biztosította a rajongóit afelől, hogy a koncertjei nincsenek veszélyben, mindenképpen színpadra fog lépni. Legközelebbi koncertje pénteken lesz, és ígéretet tett arra, hogy mindenképpen remek buli várja azokat, akik úgy döntenek, hogy személyesen szeretnék látni őt.

„Megkérlek titeket, hogy minél többen legyünk pénteken, de lehet meghalok addig... Nem! Csak leszakad a tüdőm... Mindegy, hát nem ígérem, hogy életem legminőségibb koncertje lesz, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó buli legyen, szóval ha gondoljátok, akkor mindenképp gyertek el” 

– írta Tóth Andi a történetében.

A rajongók számára is furcsa lehet a mindig aktív és energiával teli énekesnőt betegen látni. Tóth Andi legutóbb a TV2 Dancing with the Stars című műsorában mutatta meg a tánctudását, minden egyes produkciójuk Andrei Mangrával elkápráztatta a zsűrit és a közönséget is, így nem volt meglepő, hogy ők lettek a 2021-es évad nyertesei. A táncosműsor előtt pedig a csatorna másik népszerű műsorában, a Sztárban Sztárban bújt hétről-hétre más előadó bőrébe, végül pedig a második helyen végzett.

Még több Tóth Andi

Tóth Andi trágár posztban fitogtatja, mennyit keresett 2021-ben

Videó: Tóth Andi a '90-es évek legérzékibb világslágerét énekli, de még hogy!

Tóth Andi hatalmasat villantott

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)