Kiderült, Szabó Zsófi és Shane Tusup hol találkozott először

Videó is van az első találkozásról, Szabó Zsófi és Shane Tusup most adta első közös tévéinterjúját.

2021. december 7., 07:28

Szerző:

Régóta mentek a találgatások, mire Szabó Zsófi és Shane Tusup a múlt héten egy közös magazincímlappal végre hivatalosan is felvállalta kapcsolatát a nyilvánosság előtt. Most túl vannak első közös tévéinterjújukon is: az RTL Klubon a Fókusz című műsorban szerepeltek együtt.

A friss riportból kiderül, hogy egy tévéműsorhoz köthető a megismerkedésük is, ugyanis a sors úgy hozta, hogy Szabó Zsófi volt idén június 7-én az egyik műsorvezetője a Reggelinek, amikor éppen Shane Tusup volt az egyik vendég. Szerelmük tehát az alábbi interjúból indult ki.

„Sok időt töltünk együtt, Shane-nek is rengeteg munkája van, én is nagyon sokat dolgozom, de próbálunk minél több időt együtt tölteni. Az, hogy ez az együtt elöltött idő az én otthonomban van, azért van, mert egyrészt máshol lefotóznak minket, másrészt meg nincs sok lehetőségünk ide-oda menni”

– mondja most a friss, alább megtekinthető interjúban Szabó Zsófi, amihez Shane Tusup hozzáteszi, hogy amint lehetőségük nyílik rá, szívesen kivinné szerelmét Amerikába.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)