Hoppá, Szabó Győző posztolt egy képet az esküvőjükről

A lakodalom még augusztus végén volt, a közösségi médiában eddig nem láthattunk fotót róla.

2021. szeptember 19., 10:24

Szerző:

Augusztus 27-én volt Szabó Győző és Rezes Judit esküvője. A két színész 18 éve volt már kapcsolatban, amikor kimondták az igent egy magyarországi kistelepülésen, minden különösebb fényűzést mellőzve. Kattintson ide a cikkünkért, amelyben augusztusban a lakodalomról még frissiben beszámoltunk az akkor nyilvánossá vált részletekkel!

A lakodalomról a menyasszony és a vőlegény eddig nem közölt képet, de Szabó Győző szombat este látta elérkezettnek az időt, hogy egy fotót megosszon az esküvőről. A képhez odaírja, hogy nem szeretné, hogy más oldalak átvegyék, ezért a fekete-fehér felvételt ide kattintva lehet megtekinteni az Instagramon: Szabó Győző fekete nadrágot és inget viselt, Rezes Judit fehér ruhát diszkrét fátyollal és igazgyöngy-medálos nyaklánccal.

Szabó Győző önéletrajzi könyvéből, a Toxikomából készült film jelenleg látható a mozikban, a színész mostanában, illetve az alábbi poszttal is ezt az alkotást hirdeti. A filmben Szabó Győzőt Molnár Áron alakítja, a két színész együtt szerepel az alábbi képen.

(Kiemelt kép: Szabó Győző Instagramja)