Kórházba került a Schobert Norbert-Béres Alexandra botrány kirobbantója, életveszélyben van

Schobert Norbert és Béres Alexandra botránya újabb drámai fordulatot vett.

2022. augusztus 2., 16:30

Szerző:

Mint megírtuk, Schobert Norbertéket évek óta lejáratják a közösségi médiában. Egy fiatal férfi, Király Dávid Izmael állította, hogy biztos benne, Béres Alexandra áll a dolog mögött. Schoberték és Béres Alexandráék is megtették a feljelentést az ügyben, utóbbi állítja, hogy semmi köze a Facebook csoporthoz.

A fiatal férfi azóta halálos fenyegetéseket kapott a csoport tagjaitól, ez pedig érzelmileg megviselte. A Bors megtudta, hogy Király Dávid Izmael pánikrohammal került kórházba, de elképzelhető, hogy még komolyabb a baj. A férfi elmondta, hogy tüdőembólia-gyanús. 

„Szombaton kaptam egy üzenetet, egy elég komolyat egy idegentől, amitől bestresszeltem, fájt a szívem és a mellkasom, légszomjam lett. Elvitt a mentő, jelenleg úgy néz ki a CT alapján, hogy tüdőembólia-gyanús vagyok. Ez azt jelenti, hogy péntekig egy centit sem mozdulhatok meg, mert végzetes is lehet. Jelenleg is bent fekszem. És ha minden rendben lesz, akkor is 1 évig kb. gyógyszeren kell élnem. Mindez a csoport gyűlölete és mocska miatt...”

- nyilatkozta a fiatal férfi a lapnak.

Schobert Norbert is megszólalt Király Dávid állapotával kapcsolatban: 

„Kedden reggel értesültem róla, hogy Dávid kórházba került, nagyon megviselt a hír. Már hívtam is, felajánlottam neki a segítségünket, ha bármivel hozzá tudunk járulni az állapota gyors javulásához, megtesszük. Biztos vagyok benne, hogy a folyamatos támadások miatt robbant le az egészsége, amit szívből sajnálok. Remélem, hamarosan felépül, és túl lesz ezen az egészen”

- mondta a fitneszguru. 

Még több hír az üggyel kapcsolatban

Videó: Schobert Norbert élő adásban mondta el, hogy a lánya megbukott az érettségin

Rácz Jenő elmondta a véleményét a Schobert Norberték elleni lejárató kampányról

Schobert Laráról döbbenetes pletyka terjed, Norbiék a rendőrséghez fordultak

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)