Schell Judit elmondta, miért költözött ki Spanyolországba – és miért tért máris haza

Tavaly ment el, idén tavasszal már vissza is költözött.

2021. augusztus 11., 13:15

Szerző:

Tavaly ősszel kapott nyilvánosságot, hogy Schell Judit és Schmied Zoltán kapcsolata olyan másfél évvel korábban véget ért, és ekkor volt, hogy a 48 éves színésznő Spanyolországba költözött. Schell Judit még főiskolás volt, amikor 21 évesen megszületett az első gyereke, Schmied Zoltánnal való kapcsolatából pedig még egy fiú és egy lánygyermeke született, velük együtt döntött úgy a színésznő, hogy külföldre teszi át a székhelyét. Idén májusban azonban már vissza is tért hazánkba, többek között erről is beszél a friss Nők Lapjában megjelent interjúban.

„Hosszú évek óta készültem arra, hogy kipróbáljam magam külföldön, tudatosan gyűjtöttem össze a rá valót. Itt, Marbellán csináltam egy költségvetést, és addig nyújtózkodtam, ameddig a takaróm ért. Azt szoktam mondani, én nem méregdrága lakásfelújításra költöttem a pénzemet, inkább élményeket és nyelvtudást adtam a gyerekeimnek”

– mondja Schell Judit a kiköltözésről, cáfolva, hogy kint új párkapcsolatot kezdett volna, ahogy ez itt-ott megjelent. A hazatérés oka pedig egy ígéret volt: a színésznő azt ígérte gyermekei apjának, hogy egy évnél tovább nem fognak az országtól távol tartózkodni, ezért költözött mostanra haza a család.

(Kiemelt kép: dfp.hu)