Rácz Jenő kiütötte Kabát Pétert, most Istenes Bencére készül: Bence üzengetett nekem, én viszont sohasem

Rácz Jenő: „ha Peti regenerálódott, és lelkileg is rendben lesz, akkor mindenképpen beszélni fogunk.”

2023. november 21., 09:24

Szerző:

Rácz Jenő az RTL.hu-nak nyilatkozott, miután az évad eddigi legbrutálisabb kiütésével a padlóra küldte Kabát Péter volt focistát, aki elájult és agyrázkódás gyanújával kórházba került. Az alábbi videó tartalmazza Rácz Jenő nyilatkozatát, amit közvetlenül a meccs után adott.

A friss nyilatkozatot hétfőn adta, azután, hogy Kabát Péter kijött a kórházból. A sztárséf azt mondja, még nem beszéltek a meccs óta:

„tegnap éjjel küldtem neki egy SMS-t, és leírtam neki, hogy mennyire szeretem. Ez egy óriási trauma, fel kell dolgoznunk mindkettőnknek. Ha Peti regenerálódott, és lelkileg is rendben lesz, akkor mindenképpen beszélni fogunk.”

Most vasárnap folytatódik a Sztárbox, immár az elődöntőkkel. Rácz Jenő megint verekedni fog, ezúttal Istenes Bencével. Ezzel kapcsolatban többek között a következőket mondja:

„Bence üzengetett nekem, én viszont sohasem. Én nem a szavak embere vagyok, hanem a tetteké. Majd vasárnap találkozunk, és kiderül, hogy melyikünk a jobb. Még az is lehet, hogy én fogok ott feküdni a padlón, ezt képtelenség megjósolni, de mindannyian erre vállalkoztunk, amikor elfogadtuk ezt a felkérést, ez bármikor benne lehet a pakliban.”

A vasárnapi adásban ezen kívül még Brasch Bence fog bokszolni Szegedi Fecsóval, Berki Mazsi pedig Janicsák Vecával fog verekedni.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)