Rácz Jenő és Gyuricza Dóra máris babát várnak?

A rajongók meg vannak győződve róla!

2021. szeptember 21., 13:45

Szerző:

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra alig több, mint egy hónapja házasodtak össze, a követőik pedig már azt találgatják, mikor jön a baba!

A sztárséf nemrég közzétett egy képet Instagram-oldalán, amin feleségével meghitten, összebújva mosolyognak, a szelfihez pedig csak sejtelmesen három szivecskét írt. Ez a néhány emoji pedig elég volt ahhoz, hogy beindítsa a rajongók fantáziáját! Többen állítják ugyanis, hogy ez bizony azt jelenti, érkezik a trónörökös.

„Dóri múltkor nyilatkozta mikor a gyerekről volt szó, hogy »kicsi« pihi, aztán jöhet a baba. Ez a »kicsi« idő letelt, én nagyobb összeget tennék rá hogy jön a baba.. nem véletlen a három szivecske... miért pont 3??”

– írta az egyik kommentelő, utalva arra, hogy a három szív nem lehet véletlen, valószínűleg Jenőt, Dórit és a születendő kicsit szimbolizálja. 

Rácz Jenő egyébként már többször beszélt arról, mennyire vágyik gyerekre, nem is olyan régen pedig egy megható posztban arról írt, mennyire jó anya lesz a feleségéből. Szóval annyi bizonyos, hogy mindketten készenállnak a babára, de vélhetően egyelőre csupán egy romantikus posztról van szó, semmint titkos bejelentésről. Ön mit gondol?

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagram-oldala)