Palvin Barbara egyszerre nyolc címlappal tér vissza Magyarországra

Idén novemberben nem kevesebb mint nyolc hazai magazincímlapon szerepel egyszerre Palvin Barbara. A leghíresebb magyar modellel egy különleges magazinkollekció készült, amelyet osszú évek kihagyása után újra Budapesten fotóztak, magyar stábbal.

2022. november 11., 08:59

Szerző:

Palvin Barbara utoljára 2016-ban szerepelt hazai glossy magazin címlapján. A magyar modell hat év kihagyást követően idén az ELLE magazinban tér vissza, aminek novemberi száma rögtön nyolc különböző címlapváltozattal jelenik meg. A Privée Collection névre keresztelt magazinkollekcióban a változatos címlapokon túl tízoldalas fotósorozat is helyet kapott Palvin Barbaráról. A világhírű magyar modellről mind a címlapképeket, mind a belső oldalon látható fotókat Budapesten, magyar produkcióval készítette az ELLE. 

A világszínvonalú fotósorozat mellett interjú is készült korunk legismertebb magyar divatmodelljével, amiből többek között kiderül, mi a véleménye a szépségről és a testpozitív mozgalmakról, hogyan vélekedik az anyaság kérdéséről, mi a kevésbé ismert hobbija és felidézi azt a pillanatot, amikor először érezte úgy, hogy nemzetközileg is befutott. 

A Palvin Barbarával készült teljes interjú az ELLE novemberi lapszámában olvasható, a különleges gyűjtői darabok pedig november 11-től érhetőek el korlátozott számban az újságárusoknál.

(Kiemelt képünk: Az ELLE címlapjai Palvin Barbarával. Fotó: ELLE)