A Nyerő páros egyik sztárja azt érzi, rossz kép kezd kialakulni róluk a műsorból

Máris megbánták, hogy vállalták a játékot?

2021. október 23., 10:35

Szerző:

Most hétfőn indult a Nyerő páros című celebes reality-vetélkedő ötödik évada az RTL Klubon. A játékból eddig egy pár esett ki: Nádai Anikó és Hajmásy Péter, másvalaki viszont, úgy tűnik, bár bent maradt, kezdi megbánni, hogy egyáltalán indult. A Drága örökösökből ismert Molnár Gusztáv az Instagramra posztolt most az adásról, amit még a nyáron forgattak le. A 34 éves, gyermeke anyja által megvádolt színész a következőket írja:

„a mai játék is egy nagy menet volt. A következő nap valaki kiesik. Nagyon dolgozunk, hogy ne mi legyünk azok. Azt érzem, hogy egy rossz kép kezd kialakulni rólunk. Pedig tele vagyunk szeretettel. Talán eddig ez nem látszott. Szeretnénk ezen változtatni remélem sokáig maradunk. Vivi nem izzadt meg annyira mint én. A képre rá nézve aggódom magamért…”

A műsorban egyébként a héten kínos sztorikat kellett bevallani, íme Molnáréké. A többiekét ide kattintva találja összegyűjtve.

Arról pedig, hogy a színész és felesége hogyan viselik egymás testi változásait, a pénteki adásban volt szó, talán erre a jelenetre gondolt Molnár Gusztáv, amikor a fenti posztját megfogalmazta.

(Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub)