Molnár Anikó a neten árulja használt holmijait, annyira le van égve

Hónapok óta súlyos anyagi gondokkal küzd.

2021. augusztus 3., 06:28

Szerző:

Nem elég, hogy Molnár Anikó súlyos gyógyíthatatlan betegségben szenved, még a mindennapi megélhetéért is meg kell küzdenie. Már korábban is beszélt róla, hogy a koronavírus-járvány miatt ő sem tudott dolgozni, mivel már jó ideje sminktetoválóként tevékenykedik egy szépségszalonban. A több hónapos bezárások annyira rosszul érintették, hogy kénytelen volt tartalékaihoz nyúlni, amik annak ellenére is elfogytak, hogy mostanra már visszatérhetett a munkájához.

Véhetően, hogy extra bevételhez jusson, Molnár Anikó a Facebookon kezde el árulni használt holmijait – szúrta ki a Bors. Az egykori Nagy márkás táskákat, öveket, órákat és napszemüvegeket hirdetett meg, a posztban pedig feltüntette, hogy mindegyik darab eredeti. A cuccokért nagyjából 10-15-20 ezer forintot kér darabonként, leszámítva egy névreszóló Cartier napszemüveget, amit 200 ezer forintért hirdetett meg.

A poszt szövegéből egyébként az is kiderül, hogy ez még csak az első kör volt, további holmik várják Molnár Anikó szekrényében, hogy pénzzé tegye őket.

(Kiemelt kép: dfp.hu)