Mihalik Enikő brutális összegért árulja New York-i lakását

Magyarországra költözhet családjával.

2021. október 8., 04:32

Szerző:

Mihalik Enikő Instagram-storyban osztotta meg a hírt, hogy családjával épp költözés előtt állnak, és eladják New York-i apartmanjukat, nem is akármennyiért! Hogy a modell és családja végleg hazaköltözik Magyarországra, vagy csak nagyobbra cserélik lakásukat, még nem lehet tudni.

Mihalik Enikő nemrég férjével, Dáviddal és közös gyermekükkel Magyarországra látogattak, ezért miután megosztotta követőivel, hogy árulja a lakását, rögtön beindultak a találgatások, hogy talán hazaköltöznek. A pár tavaly februárban ismerkedett meg egy házibuliban New Yorkban, majd a koronavírus járvány, és a pandémia miatt hamar össze is költöztek. Ezt az ötszobás, egy háló- és fürdőszobás ingatlant hirdették most meg, amely Brooklyn egyik legdivatosabb részén, Williamsburgben található, amely a tömérdek neves étteremnek, butiknak és kávézónak köszönheti a népszerűségét.

Az ingatlanhirdetésből arra is fény derül, hogy a lakás 109 négyzetméteren terül el, és négyméteres a belmagassága. A fotókon jól látszik, hogy egy modern és teljesen felszerelt amerikai konyha és egy tágas gardrób várja az új gazdáját. A lakás eladási ára bár New York-i viszonylatban nem tűnik soknak, a magyar ingatlanárakhoz viszonyítva azonban eláll az ember lélegzete, ugyanis 1,5 millió dollárért árulják, ami átszámítva 464 millió forintnak felel meg. A Berry Street 55. szám alatt található hatszintes épület korábban varroda volt, de 2005 óta már lakóingatlanok találhatók benne, ahogy 24 órás portaszolgálat, tetőkert és egy lakóknak ingyenesen használható konditerem is beletartozik a vételárba.

A lakáshirdetést és a képeket ITT tekintheti meg.

(Kiemelt kép: Mihalik Enikő Instagram-oldala)