Íme, Schumacherék milyen karácsonyi képeslapot csináltattak idénre – Michael Schumacher is rajta van

Küldtek egyet Michael Schumacher kedvenc éttermébe is, ők tették fel a lapot és a képet az Instagramra.

2021. december 2., 15:17

Szerző:

Különösen fontos év volt a 2021-es Schumacherék számára, mivel idén ősszel került fel a Netflixre a Michael Schumacherről és családjáról szóló új dokumentumfilm.

Nos, a család most pedig azért került be a hírekbe, mert egy olaszországi étterem megosztotta a karácsonyi lapot, amit tőlük kaptak, írja többek között a Merkur.de nevű oldal. A Ristorante Montana nevű vendéglő Olaszország északi részén, Modena környékén található, és Schumacherék egyik kedvenc étterme, Mick Schumacher szerint itt a legfinomabb a tészta az egész világon.

Az általuk kézhez kapott lapon egy rajz látható az autóversenyzőről és családjáról: maga Michael Schumacher van beöltözve Mikulásnak, mellette felesége, Corinna a manó. Rénszarvas helyett egy ló húzza a repülő szánt, a lovon pedig lányuk, Gina lovagol. Testvére, a szintén autóversenyző Mick Schumacher a kép előterében suhan el egy kocsival. A lap belső oldalára van nyomtatva, hogy boldog karácsonyt kíván az egész család, és az üdvözleten egy aláírás látható, feltehetőleg Corinna Schumacheré. A lappal együtt egy különleges, az étterem számára dedikált ajándék is érkezett, ami szintén látható a fotókon, és amit az étterem tulajdonosai a poszt feliratában említenek is:

„megérkezett az első karácsonyi ajándék... egy ajándék, ami csordultig tölti a szívünket!!! Mick bukósisakja. Köszönjük a Schumacher családnak!”

Michael Schumacher 8 éve szenvedett súlyos balesetet síelés közben, ami után hosszú ideig kómában volt. Jelenlegi állapotáról nem sokat lehet tudni azon kívül, amit Corinna Schumacher a fent említett dokumentumfilm kapcsán árult el korábban.

(Kiemelt kép: Michael Schumacher Instagramja)