Megrázó: ez derült ki az Alec Baldwin által lelőtt operatőrnőről

Újabb részletek a tragikus baleset halálos áldozatáról, Halyna Hutchinsról.

2021. október 22., 12:46

Szerző:

Halálos baleset történt a Rust című westernfilm forgatásán csütörtökön: a főszereplő, Alec Baldwin kezében elsült egy kellékfegyver. Megsebesült a film rendezője, Joel Souza és kritikus állapotban van, az egyik operatőr, Halyna Hutchins pedig belehalt a véletlen lövés által okozott sérülésbe. Baldwint a tragédiát követően aközben fotózták le, hogy feldúltan telefonál valakivel.

Korábbi összefoglalónkban arról olvashat, hogy Hutchinsra többek között előző filmjének főszereplője emlékezik, de idő közben újabb részletek derültek ki arról, ki volt a balesetben elhunyt operatőrnő. Halyna Hutchins 42 éves volt, és a Daily Mail azt írja róla, hogy Ukrajnában született és egy atomtengeralattjárókat is állomásoztató szovjet katonai bázison nőtt fel északon. A későbbi operatőrnő kb. tíz éves volt, amikor a kommunista rendszer összeomlott, így idővel nyugat-Európába mehetett dolgozni, miután újságírói diplomát szerzett. Újságíróként dokumentumfilmeken dolgozott, így lett végül operatőr, ami ahhoz vezetett, hogy Hollywoodban karriert tudott kezdeni.

Halyna Hutchinsot most férje és kisfia gyászolja. A család Los Angeles vonzáskörzetében, Venice Beachen él, a férj, Matthew Hutchins jogászként dolgozik. Kisfiát Androsnak hívják. Kattintson ide a képért, amelyet a Daily Mail publikált a háromtagú családról!

Az operatőrnő korábban több posztot is készített a filmforgatás helyszínéről. Az alábbi fotón a teljes stáb látható, középen Alec Baldwinnal, Hutchins közvetlenül mellette áll egy picit hátrébb, a férfitől jobbra.

Íme Halyna Hutchins fotói a Bonanza Creek Ranchről, ahol az operatőrnő később az életét vesztette.

(Kiemelt kép: Halyna Hutchins Instagramja)