Meghalt az X-Faktor sztárja

Elhunyt a 2012-es X-Faktorból ismert Kovács László Stone.

2023. január 23., 14:29

Szerző:

Elhunyt Kovács László Stone. Az X-Faktor egykori sztárja egy héttel ezelőtt agyvérzést kapott, majd lélegeztetőgépre került, de az életét nem tudták megmenteni. A zenésznek korábban is volt már infarktusa - számolt be a szomorú hírről az nlc.hu

Kovács László Stone már korábban is küzdött egészségügyi problémákkal, 2017-ben Vietnámban tartózkodott, amikor trombózisa lett:

„Éppen Vietnamba utaztam a fiammal, amikor trombózisom lett. Őszintén szólva már annyiszor repültem, hogy túl könnyedén vettem a dolgot, ettem, és alkoholt ittam, viszont vizet alig fogyasztottam az úton, ami elég nagy bajt okozhat. Be is következett, a jobb karomban trombózis alakult ki, és majdnem otthagytam a fogamat”

- nyilatkozta a férfi évekkel ezelőtt a Blikknek.

Később azonban Ausztráliában is komoly problémával kellett szembenéznie:

„Túl vagyok már a negyedik szívinfarktusomon, 2017-ben Vietnámban volt egy trombózisom, aztán Ausztráliában belement egy nagy vérrög a kezembe, le akarták vágni, most félévente valami van a szívemmel, de még bírom. A koronavírust is elkaptam egy korábbi hullámban. A rajzolást csinálom, verseket is írok néha. Majd szeretnék zenét is szerezni, de most nem igazán tervezek, csak csinálom, amit kell”

- mondta Kovács László Stone korábban a Szeretlek Magyarországnak.

Íme, az egyik legemlékezetesebb pillanata a 2012-es X-Faktorból:

(Kiemelt kép: RTL)