Korda György és Balázs Klári durva csalás áldozatai lettek

Nem hagyják annyiban az ügyet!

2021. szeptember 20., 09:50

Szerző:

Korda György és Balázs Klári békés, nyugodt természetükről híresek, de van az a pont, amikor náluk is betelik a pohár, és ez most jött el. Történt ugyanis, hogy az énekes-páros fülébe jutott, hogy már jó ideje visszaélnek a nevükkel és folyamatosan megvezetik, illetve megkárosítják a rajongóikat.

A történetet Balázs Klári közösségi oldalán osztotta meg:

„Kedves Rajongóink! Tudomásunkra jutott, hogy minden koncertünket videóra vesznek és DVD vagy egyéb formában értékesítik! Egy bizonyos csoport rendszeresen jár emiatt a koncertjeinkre. Természetesen ez nem csak ránk nézve jogsértő, hanem az Artisjus Jogvédő irodának is el kell majd számolniuk és az EJI Előadói Jogvédő Irodának is jogdíjat kell fizetniük minden dal után. Mi ezekhez az anyagokhoz a nevünket nem adtuk és nem adjuk! A minőségért és semmi egyébért felelősséget nem vállalunk! Kérjük, akik ilyen DVD-t vagy CD-t vásárolt nálunk ne reklamáljanak!”

A Bors megkereste az énekesnőt, aki elmondta, ezt már ők sem hagyják annyiban, ügyvédhez fordulnak!

„Azzal nincs semmi baj, amikor valaki a koncertjeinken saját részre emlékbe készít fotókat vagy rövid videókat. Én nem ellenük tiltakozom, velük semmi baj sincs, ez természetes dolog. De az, aki haszonszerzés céljából rögtízti, kereskedelmi forgalomba hozza, az bűnöző, törvényt sért”

– nyilatkozta a lapnak feldúltan Balázs Klári.

„A napokban kaptam egy fülest, hogy kéz alatt árulják a koncertfelvételeinket. Pár ezer forintot kérnek egy nagyon rossz minőségű, remegő kézzel felvett anyagért, de sajnos még így is vannak olyanok, akik szívesen megveszik. Őket sajnálom igazán! Mert nem azt kapják a pénzükért, amit érdemelnének”

– folytatta az énekesnő, majd hozzátette, hogy tudni vélik, pontosan kik készítik a felvételeket. Egy több tagból álló csoportról van szó!

„Tudom, hogy hihetetlennek tűnik, de eljönnek az összes koncertünkre, az ország végébe is csak azért, hogy rögzíthessék a bulit. Az első sorokban állnak, végig kamerával a kezükben. Ha finoman rájuk szólunk, egyszerűen nem veszik magukra. A YouTube tele van ezekkel a felvételekkel...”

Korda György és Balázs Klári ezért úgy döntöttek, felveszik a harcot a csoport ellen, hogy többé ne verhessék át ilyen csúnyán a rajongóikat.

„Jogi útra tereljük az ügyet, bár még így sem lesz könnyű véget vetni ennek a dolognak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne károsíthasság meg sem a nézőinket, sem minket!”

(Kiemelt kép: dfp.hu)