Köllő Babett férje helyett a 11 éves lányával alszik

Meglepő szokásai vannak!

2021. október 7., 14:09

Szerző:

Köllő Babett és a nála 21 évvel idősebb férje, András már több mint 16 éve ismerik és szeretik egymást, házasságukat eddig semmi nem tudta megingatni. A Sztárban sztár leszek! zsűritagja most a Hot Magazinnak mesélt arról, mi a hosszú házasság titka, és azt is elárulta, miért töltik külön az éjszakákat férjével

Köllő Babett és férje számára több okból sem vált be a közös hálószoba.

„A mai napig a lányommal alszom. Nem mászkálok meztelenül otthon a férjem előtt”

– nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette, szerinte a teljes kitárulkozástól elvész a varázs a kapcsolatból. Majd hozzátette, az sem könnyíti meg a helyzetüket, hogy teljesen más a napirendjük, ezáltal a bioritmusuk is.

„Amikor a lányunk osztálykiránduláson volt, újra kipróbáltuk az együtt alvást, de András hajnalban eltűnt mellőlem, visszament a saját szobájába, ahol kedvére tévézhet. Bevallom, nem szeretek kiskifliben aludni, ilyenkor a babusgatás sem hiányzik, inkább aludjunk”

– árulta el Babett, aki szerint a házaséletnek nem feltétele a közös hálószoba

A színésznő férjével való megismerkedésük részleteiről is beszélt.

„Egy autóversenyen felvonult pár gyönyörű, félmeztelen lány testfestékben, a férfiak pedig bámulták őket. Az emancipáció jegyében rájuk üvöltöttem: 'Jók a csajok, mi?' Az egyik férfi András volt. Elkérte a számomat a barátomtól, aki azt mondta, nyugodtan rázzam le. Nem sikerült!”

– mesélte, majd hozzátette, hogy az együtt töltött évek alatt a lángoló szerelem átalakult egy sokkal mélyebb szeretetté köztük.

„Megtanultuk kezelni a másikat, túl vagyunk a mélypontokon, beálltunk egy harmonikus menetrendre”

– fogalmazott a színésznő.

(Kiemelt kép: Köllő Babett Instagram-oldala)