Kínos: Jennifer Anistont láthatóan felbosszantotta a BBC műsorvezetője interjú közben

Íme a videó a kellemetlen jelenetről.

2021. szeptember 12., 08:07

Szerző:

2019-ben indult a The Morning Show című tévésorozat, amelynek két női főszereplője Jennifer Aniston és Reese Witherspoon. A szériából most újabb évadot fognak bemutatni, ebből az alkalomból szerepelt videóhívással a két színésznő a BBC-n a The One Show névre hallgató adásban.

A Jóbarátokból ismert, 52 éves színésznő arról beszél egy ponton az alábbi videóban megtekinthető interjúban, milyen lassan indultak hajnalban a forgatási napok.

„Reggel ötre értem oda, csendesek a folyosók, és az emberek lassanként ébredeznek, majd hirtelen beindul a vonat és egyre őrültebb lesz az egész. És aztán az ember azt se tudja, hogy hogyan áll majd össze a show élőben reggel hétkor, semmi nincs, még egy csepp izzadság sem sarjadt ki. Kész káosz az egész... amíg azt nem mondják... tudod... hogy 3-2-1...”

– mondja Aniston, vagy legalábbis mondaná, mert az utolsó mondata közben a műsorvezető már megszólítja Reese Witherspoont, hogy feltegyen neki egy kérdést, így Aniston be se tudja rendesen fejezni a mondatát. Szemlátomást már ez is zavarja, de ráadásul a műsorvezető ezek után azzal vezeti fel a Witherspoonnak intézett kérdést egy gyakran használt fordulattal, hogy „Jennifertől akkor megvettem [meggyőzött], hogy ő nem egy korán kelő típus. Te az vagy?”. Erre viszont Aniston szakítja félbe a beszélgetést a szemöldökét összevonva és a fejét vakarva:

„tényleg ezt adtam el neked? És legalább jó vásárt csináltam?”

A szituációnak Reese Witherspoon próbálja rögtön elvenni az élét azzal, hogy a kérdésre megerősíti, hogy Aniston valóban inkább a későbbi órákban van elemében, míg kettejük közül ő maga az, aki reggel teljesít jobban, de délután négyre kifárad. A vonatkozó rész 3:45-nél kezdődik az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: BBC / YouTube)