Heti horoszkóp, 2021. szeptember 13-19.: a Bak sikert sikerre halmoz, a Halakra komoly beszélgetések várnak

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre egész héten!

2021. szeptember 13., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

A héten különösen sokat kell majd csapatban dolgoznia, ami egyúttal azt is jelenti, hogy gyakran háttérbe kell szorítania saját magát, az igényeit, a véleményét. Stresszes napok követkzenek, de sokat tanul majd belőlük.

Bika (04.20 - 05.20)

Kettősség jellemzi majd a hetét: a munkában kiegyensúlyozott, könnyű napok várnak önre, sőt, több dícséretet is bezsebelhet, míg a magánéletében viszont nagy veszekedésekre és csalódásra kell számítania...

Ikrek (05.21 - 06.21)

Rég volt már olyan, hogy egy hét nyugodtan, eseménytelenül teljen el, de most pontosan ez fog következni. Ami érdekes, hogy egészen eddig vágyott erre a kiszámíthatóságra, de ennek ellenére unni fogja.

Rák (06.22 - 07.22)

Több vita is vár önre a következő napokban, de csakis az ön makacsságán vagy engedékenységén múlik majd, hogy mekkora balhé kerekedik ezekből és milyen hamar sikerül túllendülni a konfliktusokon.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A héten valaki megpróbál majd kölcsön kérni öntől, ráadásul nem is kis összeget. A csillagok ezúttal azt üzenik, semmiképp se menjen bele a dologba, még akkor sem, ha nem tűnik túl kockázatosnak az ügylet.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ez a hét tökéltes lesz az ismerkedésre! Jól érzi magát a bőrében, elégedett és magabiztos végre, amivel csak úgy vonzza a jelentkezőket. Eddig nem akadt komoly érdeklődő, most pedig alig tud majd választani a jelöltek közül.

Mérleg (09.23 - 10.22)

A következő napokban végre sikerül kieállnia magáért a munkahelyén, amire még nem volt korábban példa. Eddig háttérbe húzódott, kompromisszumokat kötött, de ennek most vége. Szerencsre minden a lehető legjobban alakul ezek után!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Visszajuthat egy csúnya pelyka a fülébe, a történetnek pedig ön is a szerves részét képezi. Az első gondolata biztosan az lesz, hogy megtalálja azt, aki terjeszti, és alaposan bosszút áll rajta. De azzal csak rontana a helyzetén, minden csak magyarázkodásnak tűnne. Hagyja inkább szó nélkül!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Általában nagyon jó emberismerő, és a megérzései is tűpontosak, de sajnos ezek a képességei a héten cserben fogják hagyni. Olyan emberrel ismerkedhet meg, aki elsőre leveszi a lábáról, de nem tiszták a szándékai. Legyen résen!

Bak (12.22 - 01.19)

A kitartása és a szorgalma végre meghozza a várt sikereket! A héten hatalmas karriermérföldkőhöz érkezhet, amire már nagyon-nagyon régóta várt. Élvezze ki minden percét, mert megérdemeli!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A következő napokban nagy változásokra számíthat, méghozzá szerelmi- és anyagi téren. Gondolja végig minden egyes lépését, akár többször is, mert kulcsfontosságú a jövője szempontjából az, hogy a héten milyen döntéseket hoz.

Halak (02.19 - 03.20)

A szerelmével végre tiszta vizet önthetnek a pohárba. Ha van olyan kérdés, amit eddig nem mert feltenni, vagy akad néhány olyan konfliktus, amit eddig mindig a szőnyeg alá söpörtek, azokat mind most érdemes tisztázni.

(Kiemelt kép: Shutterstock)