Ezeknek a hazai sztároknak született gyerekük 2022-ben

2022-ben rengeteg celebbébi született: ők azok a hazai sztárok, akik szülői örömök elé néztek.

2022. december 24., 09:00

Szerző:

Már 2023-ban is lesz magyar sztárbaba, ugyanis Kulcsár Edina és G.w.M az első közös gyermeküket várják! Azonban 2022-ben is bőven volt bébibumm. Hajdú Péter párja, Láng Eszter az első gyermekét hozta világra az év elején, Rúzsa Magdi pedig hármasikreknek adott életet februárban. Rácz-Gyuricza Dóra először, Nádai Anikó másodszor nézett anyai örömök elé. 

Láng Eszter és Hajdú Péter nagy megpróbáltatások árán lettek szülők: a kisfiúk születése előtt a fiatal anyuka többször is elvetélt. A pár kisfia, Dominik februárban jött világra, és már hatalmasat nőtt az elmúlt hónapokban. A tévés nemrég egy imádnivaló felvételt is közzétett:

2021-ben mindenkit sokkolt a hír, amikor kiderült, hogy Rúzsa Magdi és a férje, Vilmos hármasikreket várnak. Az énekesnő és a párja csodaként élték meg a három baba érkezését. Lujza, Keve és Zalán februárban látták meg a napvilágot, de a szülők a kicsik teljes arcát még nem mutatták meg.

2022 márciusában megszületett Czutor Zoltán és a felesége, Czutor-Kilián Zsanett harmadik gyermeke, Franciska. A kislány és a legidősebb testvére között 29 év korkülönbség van. A zenésznek ugyanis volt egy első házassága, ahonnan szintén 3 gyermeke született, a legidősebb fiú, Levente 1992-ben.

Hatalmas volt a boldogság Rácz Jenőnél és Rácz-Gyuricza Dóránál is, amikor az esküvőjük után nem sokkal kiderült, hogy szülők lesznek. A kislányuk, Kamilla áprilisban látta meg a napvilágot, igazi hajasbabaként. A szülők azóta is gyakran posztolnak a kicsiről, sőt nyaralni is járnak, így úgy tűnik, hogy Kamilla egy nagyon jó baba.

Nádai Anikó kisfia idén nyáron, júliusban született meg. A műsorvezető és Hajmásy Péter az év elején jelentették be, hogy szülők lesznek. Az RTL sztárjának már van egy kisfia, Patrik egy korábbi párkapcsolatából. A kicsi az Alex nevet kapta.

Az év végén is volt gólyahír: Dukai Regina is életet adott a gyermekének, de nem tudni baba nevét, sőt még azt sem, hogy kisfiú vagy kislány-e. A modell 2022-ban jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A gyermekvállalás nem jött neki könnyen, ugyanis korábban endometriózist diagnosztizáltak nála. 

(KIemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)