Gaál Noémi megszólalt az ATV-től való távozásáról, azt is elmondta, hogy mit gondol a 21 éves utódjáról

Gaál Noémi elmondta, mit gondol az utódjáról. 

2023. március 9., 10:49

Szerző:

Mint megírtuk, Gaál Noémi egy időre búcsút intett a képernyőnek. Az ATV-től való távozásáról már korábban is elmondta, hogy nem elküldték, valamint nem is azért távozott, mert elege lett, de mégis felröppentek a pletykák, ezért úgy gondolta, hogy tisztáznia kell a helyzetet. 

A népszerű időjós az utódjáról, a 21 éves Tóthpeti Liliről is megszólalt, akit a 2021-es Miss World Hungary győzteseként ismert meg az ország.

„Hogy beválik-e valaki, megállja-e a helyét, azt gondolom, nem a kortól függ, hanem sokkal inkább az illető személyiségétől. Kellő szorgalommal, kitartással pedig nem feltétlenül hosszú évek alatt, hanem ezen idő töredéke alatt össze lehet szedni annyi tapasztalatot, amivel már boldogulni tud az ember, legyen szó bármilyen szakmáról”

- nyilatkozta Gaál Noémi a Best magazinnak.

Az időjós elárulta, hogy békében vált el a csatornától, sőt ajándékot is kapott a távozásakor. Hozzátette, hogy nagyon hálás az ATV-nél töltött évekért, de most úgy érzi, hogy pihenésre van szüksége, és a családjára szeretne koncentrálni. 

„Van mit bepótolnom, ami a pihenést illeti, de nem szeretném, ha ez panaszkodásnak tűnne. Meg kell tanulnom lazítani, meg feldolgozni a tavalyi évemet, ami emberpróbáló volt. Édesapám elvesztése különösen megrázott”

- mondta a lapnak Gaál Noémi.

(Kiemelt kép: Youtube - Mondd el - Tatár Csillának)