Félelmetesen átváltozott Halle Berry

Rá sem lehet ismerni!

2021. augusztus 12., 15:13

Szerző:

Az 54 éves Halle Berryt a Netflix legújabb Bruised című filmjében szinte fel sem lehet ismerni. Berry egy kemény MMA harcost játszik, ezért az arcát monoklik és zúzódások borítják, a szerep kedvéért pedig élete legjobb formájába hozta magát.

A színésznő legújabb filmjében egy megszégyenített MMA-harcos, Jackie Justice szerepébe bújik, akinek úgy kell szembenéznie a világ egyik kiemelkedő MMA csillagával, hogy közben 6 éves fiáról is gondoskodik. Halle Berry rengeteget készült a szerepre és teljesen átformálta testét, ami most le van szálkásodva és csupa izom. Bár eredetileg fiatalabb kolléganőjének, a 33 éves Blake Lively-nak szánták a szerepet, miután az mégsem vállalta, Berry egyből lecsapott rá.

„Körülbelül hat hónappal később, miután Blake Lively úgy döntött, hogy nem neki való a szerep, elmentem a producerhez, Basil Iwanykhoz, akivel éppen a John Wick 3-mat forgattam, és mondtam neki, hogy én szívesen megcsinálnám, de alakítani kell a szerepen. És azt mondta: Nagyszerű, szeretjük azt az ötletet. Most keressünk egy rendezőt”

– nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, majd hozzátette, hogy nagyon szerette a forgatókönyvet, de mindenképp át kellett formálni a karakterét.

„Nagyon tetszett a történet, de egy huszonöt éves, ír, katolikus, fehér nőnek írták. Nem tudtam kiverni a fejemből, ezért arra gondoltam, lehetséges-e, hogy ezt újra gondolják egy olyan ember számára, mint én? Mert volt egy olyan ötletem, ami valóban működhet is, így a történet egy középkorú fekete nőről szólna, aki az utolsó esélyért harcol, nem pedig egy újabb esélyért”

– mesélte lelkesen Barry a lapnak, akinek az ötlete a producert is megnyerte. A film november 24-én debütál a Netflixen. 

További képeket ITT tekinthet meg.

(Kiemelt kép: Shutterstock)