Fásy Zsüliett elmondta, miért lett fideszes a családja

Fásy Zsüliett édesapjáról, Fásy Ádámról köztudott, hogy bár korábban MSZP-s volt, régóta a Fidesz szekerét tolja.

2022. április 28., 10:56

Szerző:

Fásy Zsüliett szerepel a ZSHOW time című YouTube-csatorna 1Kanapén című sorozatának új videójában. Fásy Ádám lányát Osváth Zsolt műsorvezető rengeteg dologról kérdezi a 40 kilós fogyásától kezdve az énekesi karrierig: Fásy Zsüliett külsőre teljesen átalakult pl. a fenti, 2013-as képhez képest, most saját vállalkozásában dolgozik, videókat vág, és nem tervezi, hogy valaha újra színpadra álljon.

Az egykori énekesnő édesapja politikai szerepvállalásáról is mond pár gondolatot. Fásy Ádám annak idején MSZP-szavazó volt, de 2010 óta a Fideszt támogatja igen látványosan, és ez utóbbival a lánya is így van, megerősíti, hogy ő is szimpatizál a Fidesszel, ezért szavaz rájuk. Fásy Zsüliett Instagramján az elmúlt hetekből találhatók közös képek Szíjjártó Péterrel, Kubatov Gáborral és Bayer Zsolttal.

„Apu szokta mindig mondani, hogy igazából a nép is az aktuális hatalomhoz húz. A népnek is formálódik mindig az ízlése, és azért nem véletlenül vannak választások, hogy választhatunk és lehetőségünk van esetleg váltani”

– mondja Fásy Zsüliett arról, hogy mi lehet az oka annak, hogy édesapja és vele együtt az egész család a Fideszt választotta. Az egykori gyereksztár így fogalmaz arról az időszakról, amikor Fásyék átálltak a Fidesz oldalára:

„arról az időszakról elég nehéz beszélnem, mivel akkor nagyon pici voltam meg gyerek voltam. 2005 környéke – nem voltam annyira képben. Meg nem is tudom, nem is beszéltünk erről, hogy most én... Én hallottam sztorikat aputól, anyutól, maradjunk annyiban, hogy nem volt nekik jó a szájízük. Meg voltak olyan veszteségek, amik... Nem akarok erről túl sokat beszélni, mert ez az ő dolguk és nem az enyém.”

Kifejti ezen kívül, hogy „veszteségek”, „csalódások”, illetve „emberi jellembeli változások” miatt fordultak el az MSZP-től, és később Fásy Zsüliett már első szavazóként is a Fideszre szavazott. Íme a teljes interjú.

Kormányközeli médiaszemélyiségek

Gáspár Győző megszólalt a kormány győzelme után: Megcsináltuk, látod Fidesz újra megcsináltuk!

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Videó: Tóth Gabi énekelte a Himnuszt a Fidesz-KDNP kampányzáró eseményén

(Kiemelt kép: dfp.hu)