Erzsébet királynőt figyelmeztették orvosai, sürgősen változtatnia kell

Az egészsége a tét!

2021. október 15., 11:56

Szerző:

Úgy tűnik, hogy nem csak a rajongók, de már orvosai is aggódnak Erzsébet királynőért. A brit királyi uralkodó a napokban bottal jelent meg egy nyilvános eseményen, amin egyöntetűen hördült fel a világ, hiszen ilyen már vagy húsz éve nem fordult elő. Joggal gondolta mindenki, hogy a királynő rosszabbul érzi magát. Ezt támasztja alá az a hír is, hogy orvosai szigorú változást sürgetnek az urolkodó életében.

Köztudott, hogy Erzsébet királynő minden nap megiszik egy száraz martinit, de a gint sem veti meg. Persze nem arról van szó, hogy II. Erzsébet rendszresen az üveg fenekére nézne, mindössze szokásává vált, hogy minden nap elfogyaszt egy-két pohárral kedvenc italából. Orvosai most erről a szokásáról igyekeznek lebeszélni – árulta el a királynőhöz közelálló két forrás is a Vanity Fairnek.

„Igaz, nem nagy dolog ez számára, mert nem nagy ivó, mégis kissé igazságtalannak tűnik, hogy az életének ebben a nehéz szakaszában kell lemondania a kevés élvezetek egyikéről”

– nyilatkozta a lapnak az egyik forrás, aki valószínűleg arra célzott, hogy a királynő nemrégiben veszítette el férjét. Majd azt is hozzátette, bár Erzsébet jó egészségi állapotnak örvend, orvosai mégis úgy gondolják, jobb az elővigyázatosság. Főleg, azok után, hogy a királynő ismét rákényszerült arra, hogy bottal járjon...

(Kiemelt kép: Shutterstock)