Ilyen gazdag volt Donald Trump elhunyt exfelesége

Donald Trump exfelesége, Ivana Trump csütörtökön hunyt el. Brutális vagyonnal rendelkezett. 

2022. július 15., 08:09

Szerző:

Gyászol Donald Trump családja! A volt amerikai elnök első felesége, Ivana Trump elhunyt. A 73 éves egykori divatmodell lezuhant a lépcsőn az otthonában és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. Állítólag Trump volt felesége nem jelent meg a fodrászánál az időpontján és a család ezután kezdett el aggódni érte. 

Donald Trump és Ivana Trump 1977-ben házasodtak össze, de 1992-ben a válás mellett döntöttek. A párnak három közös gyereke született: ifjabb Donald, Ivanka és Eric Trump. Az elhunyt modell legfiatalabb gyermeke megtörten nyilatkozott miután elhagyta az édesanyja New York-i otthonát. 

„Nagyon szomorú nap, nagyon szomorú nap”

- mondta Eric Trump.

A halálának idején a Celebrity Net Worth információi szerint Ivana Trump nagyjából 100 millió dolláros vagyonnal rendelkezett, ami forintban átszámítva több mint 400 milliárd. Az elhunyt asszony vagyona elképzelhetően leginkább a volt férjével való közös életükből származhatott. A házasságuk alatt több üzleti ügyben is érintett volt Ivana Trump is, állítólag rengeteget dolgozott. 

Ivana fontos szerepet töltött be férje üzleti birodalmában, a Trump Szervezet ügyvezető alelnökeként és a Trump Castle vezérigazgatójaként. Továbbá részt vett a New York-i Trump Tower tervezésében is. A válásuk után Trump asszony saját szépségápolási termék-, ruházat- és ékszercsaládot indított el - írja a news.com.

Ivana Trump a kommunizmus idején Csehszlovákiában született 1949 február 20-án. Trump volt neje síelő és divatmodell volt a házassága előtt, majd a 70-es években először Kanadába később pedig az Egyesült Államokban telepedett le. A volt amerikai elnök és exfelesége New York-ban találkoztak, amikor az egykori modell az 1976. évi nyári olimpiai játékokat promotálta.

Szomorú hírek

Elhunyt Onyutha Judit gyermekeinek édesapja

Kész a jelentés: Berki Mazsi megtudta, mi okozota Berki Krisztián halálát

Ez okozhatta a Való Világ sztárjának a halálát

(Kiemelt kép: AFP)