Dobó Ági elkapta a koronavírust az esküvője előtt

Dobó Ági az esküvője előtt betegedett meg.

2022. július 6., 13:30

Szerző:

Dobó Ági és férje, Kiss Csaba már 2021-ben kimondták egymásnak a boldogító igent, ám a nagy lagzi váratott magára a koronavírus-járvány miatt. A pár nagyban készül az esküvőre, ám a modell mostanáig aggódhatott, ugyanis koronavírus-fertőzése volt. 

„.ma visszatérek az élők sorába 😅, negatív tesztekkel a birtokomban, és nekifuthatunk az esküvőnk utolsó simításainak 1 hét full stresszt követően...,mert attól, hogy a világban zajló események egy pillanat alatt szorították háttérbe, vagy látszólag szüntették meg a covidot, úgy tűnik igenis jelen van, és a mi környzetünkben ismét egyre többen és többen fertőződünk meg vele”

- írta a bejegyzésében Dobó Ági.

Az egykori szépségkirálynő azt is elmondta, milyen tünetei voltak:

„Klasszikus torokgyulladás tüneteim voltak, ami pillanatok alatt terjedt át a mandulámra, fülemre, arcüregemre. Ezúttal még lázam sem volt, és az ízeket, illatokat is érzem halleluuuujah ... De szedek antiobiotikumot egyrészről a lehetséges szövődmények, és a fennálló arcüreggyulladásom ellen. Van némi hátfájásom, és a mellkasomat is érzem, illetve az állóképességem gyakorlatilag kuka, az emeletre alig bírok felmenni, de próbálok pihenni, regenerálódni”

Ezeket se hagyja ki!

Videó: Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia bugyi nélkül táncoltak?

Fotók - Varga Feri és Balássy Betty hatalmas fogyása: összesen 75 kilótól szabadultak meg

Galambos Lajos szerint MC Hawer milliókkal rövidítette meg, ebből még per lehet

(Kiemelt kép: Dobó Ági Instagramja)