Demcsák Zsuzsának lett egy új barátnője egy másik ismert tévés személyében

A barátnő azt mondja, eleinte félt Demcsáktól, de ma már ő az egyik támasza.

2021. szeptember 15., 10:19

Szerző:

Demcsák Zsuzsa nem járul hozzá az Instagramra kitett képei bemutatásához, de tegnap posztolt egy közös fotót új barátnőjével, akivel a munkakapcsolatukból idővel szoros barátság lett. Kattintson ide a képért – azt azért elárulhatjuk, hogy a Feleségek luxuskivitelben című realityből megismert Köllő Babettről van szó.

„Egy éve dolgozunk együtt Köllő Babett-tel. Hetente egyszer két órát töltünk együtt, de a kapcsolatunk semmiképp sem lehet hivatalosnak tekinteni, inkább barátság, véd- és dacszövetség”

– többek között ezt írja a 43 éves, mostanában a Dancing With The Starsra készülő műsorvezetőnő. Köllő Babett szintén a TV2-n látható jelenleg, ő a Sztárban sztár leszek! zsűrijének tagja Pápai Joci, valamint az egymással veszekedő Majka és Tóth Gabi mellett.

A közös fotót Köllő Babett is megosztotta a saját Instagramján, ez ide kattintva látható. Ő azt írja, hogy eleinte nagyon félt Demcsák Zsuzsától, de a szakmai kapcsolatból végül őszinte barátság lett. Úgy érzi, Demcsák Zsuzsa segíti, hogy hétről-hétre jobbá váljon, és egyik legerősebb támaszaként tekint rá.

(Kiemelt kép: dfp.hu)