Céline Dion szomorú bejelentést tett: súlyos beteg

Közleményben adtak hírt arról, milyen betegséget találtak nála.

2021. október 20., 10:15

Szerző:

„Összetört a szívem. A csapatom és én nyolc hónapja dolgozunk az új show-nkon, és annyira elszomorít, hogy nem tudjuk a show-t bemutatni most novembertől, hogy arra nincsenek szavak”

– kezdi közleményét Céline Dion az Instagramon az alábbi posztban. Az 53 éves, kanadai énekesnő Las Vegas egyik rezidens előadóművészeként kezdett volna egy új fellépéssorozatot, de betegség miatt lemondták koncertjeit februárig. Egészen pontosan a november 5. és 20., valamint a január 19. és február 5. közötti fellépései maradnak el. Dion ezután, márciusban indul majd turnéra, amit a jelenlegi állás szerint meg fognak tartani.

Az énekesnő menedzsmentjének közleménye a következőképpen fogalmaz arról, hogy az énekesnő miért nem tud fellépni:

„Céline-nél súlyos és makacs, görcsös izomösszehúzódások jelentkeztek, amelyek miatt nem tud fellépni. Orvosainak csapata folyamatosan vizsgálja és kezeli őt. A tünetei azonban nem teszik lehetővé, hogy Céline részt vegyen az új show próbáin.”

Ennél közelebbit nem tartalmaz a közlemény arról, hogy Dion pontosan milyen betegséggel küzd, de az énekesnő biztosítja rajongóit, hogy mindent megtesz a mielőbbi gyógyulásért.

„Most a gyógyulásra kell koncentrálnom... Túl akarok lenni ezen, amilyen gyorsan csak lehet”

– írja Céline Dion az alábbi, angol és francia nyelvű posztban.

(Kiemelt kép: Céline Dion Instagramja)