Beleznay Endre élet és halál között lebegett, a felesége segített rajta

Beleznay Endre súlyosan megbetegedett.

2022. július 5., 11:32

Szerző:

Beleznay Endre még a koronavírus-járvány előtt kapott tüdőgyulladást, ám az állapota olyan súlyos volt, hogy a színész elmondása szerint csak a feleségének köszönhető az, hogy életben maradt. A rengeteg munkától néhány évvel ezelőtt a színész fizikálisan összeomlott.

„Nem tudtam járni, nehéz helyzet volt, de szépen kijöttem belőle családi- és orvosi segítséggel. Javasolták ugyan, hogy feküdjek be a kórházba, de elsusogtam azt a viccet, hogy »nem megyek kórházba, mert a mi családunkban természetes halállal halnak meg az emberek«. Ez persze csak egy rossz vicc, de végül hazaengedtek”

- mesélte Beleznay a 95.8 Sláger FM-en, amit a Blikk szúrt ki.

A színész ezután arról mesélt, hogy mennyit segített neki a felesége ebben a nehéz időszakban:

„Otthon nagyon komolyan vettem a gyógyulást. A feleségem gondosan ápolt, ő az ég adománya. Annyira jó ápoló, hogy szoktam is mondani, hogy szinte kedvem lenne néha betegnek lenni, mert ő annyira jól csinálja ezt is. Persze az az időszak nem volt ennyire vicces. Ha egyedül éltem volna és ő nem lett volna mellettem, lehet, hogy tényleg belehaltam volna. Effektíve nem tudtam semmit se csinálni. Megállt az élet, egy hónapot kihagytam a színházban is. Igaz kezdetben, mikor még nem voltam annyira beteg, én is játszottam, amíg tudtam. Két előadást is vittem magas lázzal, az egyiknél alig álltam a lábamon. Aztán már játszani se tudtam, inkább otthon gyógyultam”.

Ezeket a friss híreket se hagyja ki!

Videó: Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia bugyi nélkül táncoltak?

Fotók - Varga Feri és Balássy Betty hatalmas fogyása: összesen 75 kilótól szabadultak meg

Galambos Lajos szerint MC Hawer milliókkal rövidítette meg, ebből még per lehet

(Kiemelt kép: dfp.hu)