Mától versenyez az olimpián a sportolónő, akire a legtöbben kíváncsiak

Őt tartják a világ legszebbjének.

2021. július 30., 07:11

Szerző:

Ma indulnak be az atlétikai versenyek az olimpián Tokióban, és a sportág egyik legnépszerűbb sztárja a 22 éves Alica Schmidt. A német futónőt már 2017-ben a világ legszebb atlétanőjének kiáltották ki egy blogban, azóta – bár elsősorban a sportra koncentrál – beindult a modellkarrierje, együttműködik a Pumával és összejött neki kétmillió követő az Instagramon.

Schmidt születési helye a németországi Worms, de Ingolstadtban nőtt fel és itt él családjával. Rövidtávfutóként ért el egyre nagyobb sikereket, az olimpiára a német 4x400-as női és vegyes váltó egyik tagjaként jutott ki.

A külseje alapján van, aki az olimpia Barbie babájaként emlegeti őt, a New York Post július eleji cikke pedig már egyenesen a világ legszexibb sportolónőjeként beszél róla. A The Sun úgy tudja, hogy a Playboy korábban ajánlatot tett neki, de Schmidt nem vállalta el a meztelen fotózást. Az alábbi képet viszont elvállalta.

Mivel a vegyes váltóban már pénteken is lesznek versenyek, Schmidt már mától fel fog tűnni az olimpián, tehát aki az Instagrammal nem éri be, kísérje figyelemmel az olimpiai közvetítést. A 4x400-as vegyes váltó döntője most szombaton, a 4x400-as női váltó döntője pedig a jövő szombaton, augusztus 7-én lesz.

(Kiemelt kép: Alica Schmidt Instagramja)