50 ezer forint értékben szavazott egy rajongó a Sztárban sztár énekesére

A Sztárban sztár énekese, Marics Peti igazán büszke lehet rajongóira!

2022. február 22., 15:29

Szerző:

A Sztárban sztár új évadának egyik legígéretesebb versenyzője Marics Peti, aki az első két adásban végig tarolt, és az első helyen végzett. A legutóbbi show-ban azonban egy technikai hibának köszönhetően a produkciója nem éppen úgy sikerült, ahogyan azt eltervezte. Az énekesnek ugyanis nem működött a mikrofonja és a fülmonitorja, így az első fél percet nem hallhatták a nézők. Bár a Tina Turnert megformáló Marics Peti kapott új mikrofont, már nem tudta úgy előadni a produkciót, ahogyan a próbákon.

A YouTube sztár annyira csalódott volt a dal után, hogy a zsűri értékelése alatt el is sírta magát. Talán pont ezért lendültek támadásba a rajongói, akik a helyszínen voltak, és több száz emeltdíjas sms-t küldtek kedvencükre, nehogy kiessen.

A Borsnak Marics Peti egyik fiatalabb rajongója elárulta, hogy több mint 50 ezer forintot költöttek a szavazásra.

„Nagyon szeretjük Petit! A barátnőm 200 szavazatot adott le rá, hogy tovább jusson, ami azt jelenti, hogy több mint 50 ezer forintot fizetett ki, annyira kétségbeesett. Mi is megkönnyeztük, nagyon megviselt, hogy így járt a Peti”

– mondta a fiatal rajongó a lapnak, amire az énekes is reagált.

„Többször hallottam már, hogy több száz szavazatot adnak le rám. Ez nagyon megtisztelő számomra, de már sokszor megkértem őket arra, hogy ne tegyék ezt, mert ez sok pénz és nem szeretném, ha otthon konfliktus lenne miattam a szülőkkel. Azt sem szeretném, ha rám költenék a zsebpénzüket

– árulta el Marics Peti a Borsnak.

Sztárban sztár

Keserűen nyilatkozott a Sztárban sztár első kiesője: Nem csináltam eléggé hülyét magamból

Drámai kiesés a Sztárban sztárban: íme, kinek nem ment elég jól a szado-mazo

A Sztárban sztár után a legkeményebb kritikákat a zsűri kapta: durván támadják a zsűritagokat

(Kiemelt kép: TV2 Play, Sztárban sztár)