Sainzot kirabolták az Olasz Nagydíj ideje alatt

Rablás áldozata lett a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjon harmadik Ferrari-pilóta, Carlos Sainz Jr.

2023. szeptember 4., 14:26

Szerző:

Csapata közlése szerint a 29 éves versenyzőtől Milánóban, a nyílt utcán lopták el luxus karóráját. Vasárnap este éppen elhagyta belvárosi szállodáját, amikor fiatalok beszédbe elegyedtek vele, egyikük pedig valahogy megszerezte az órát.


A tolvajok öröme azonban nem tarthatott sokáig: a 18 és 20 év közötti három férfit röviddel az eset után Sainz járókelők segítségével elfogta, a spanyol pilóta pedig visszakapta a drága karórát, amelynek értéke olasz sajtóértesülések szerint 300 ezer euró (115 millió forint).

(Kiemelt képünk: A Ferrari spanyol pilótája, Carlos Sainz Jr a rajtrácsról beszél a Forma-1-es Brit Nagydíj előtt a Silverstone-i motorversenypályán, a közép-angliai Silverstone-ban 2022. július 3-án. Ben Stansall / AFP)

Tegnap 16:27

Október 8. és 13. között Magyarország ad otthont a világ legnagyobb hagyományokkal büszkélkedő dartsversenyének, a WDF World Mastersnek, amelyre a szervezők ezer játékos érkezését várják.

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.