Meghalt az oltásellenes kickbox világbajnok

A jelenlétében még a koronavírus szót sem lehetett kiejteni. 

2021. december 27., 11:33

Szerző:

Elhunyt a kickbox világbajnok, Frederic Sinistra – írja az ugytudjukk.hu a The Sun nyomán. A 41 éves sportoló a saját otthonában, Belgiumban hunyt el. Előtte azonban súlyos állapota miatt kórházban is kezelték.  

Sinistra saját felelősségére hagyta el a kórházat. Úgy fogalmazott, hogy otthon kikúrálja magát ebből a „kis vírusból”. Értesülések szerint otthon oxigénnel próbálta kezelni magát, de ez nem bizonyult elegendőnek. A háromszoros világbajnok közismert vírustagadó volt. Egyetlen oltást sem vett fel. A Covid és a korona szavakat még kiejteni sem volt hajlandó. 

A tervek szerint december negyedikén még ringbe szállt volna, de ezt november 26-án lemondták.  

(Kiemelt kép: Frederic Sinistra. Fotó: Facebook)

Tegnap 17:29

A jégtáncosoknál az olasz Charlene Guignard, Marco Fabbri kettős áll az élen a ritmustáncot követően a finnországi Espooban zajló műkorcsolya Európa-bajnokság pénteki napján, az Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics magyar duó a 23 induló között a tizedik helyről várja a kűrt.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság bejelentette, hogy Oroszország és Fehéroroszország sportolói visszatérhetnek a nemzetközi porondra semleges színekben, de csak akkor, ha nem támogatják az ukrajnai háborút. Erre reagált Vadim Hutcajt ifjúsági és sportminiszter, az ukrán nemzeti olimpiai bizottság (NOC) elnöke, amikor leszögezte, hogy Ukrajna a szankciók meghosszabbítása mellett van, és nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Ukrajna bojkottálja a 2024-es párizsi olimpiát.