Tévéfüggősége miatt őrjöngött, magánzárkába került

15 napra került magánzárkába a futónő gyilkosa.

2021. szeptember 4., 06:57

Szerző:

A Blikk információi szerint R. Szilveszter azon dühödött be, hogy nem úgy működik a televízió, ahogy azt ő elképzelte. A készülék távirányítója elromlott, így R. Szilveszter nem tudott csatornát váltani és a hangerőt szabályozni. Ez annyira feldühítette, hogy nekiesett a tévét védő plexifalnak, hogy így végre elcsavarhassa a gombokat, írja a blikk. Az őrök a kamerán keresztül azonnal észrevették, hogy mit csinál és bementek lecsillapítani.

„15 nap magánzárkával fizet védencem a rongálás miatt. Itt teljesen egyedül van, nem nézhet televíziót és a könyvek közül sem nagyon válogathat, egyedül a Bibliát forgathatja. Nagyon bánja már tettét, hiszen már éppen kezdett megnyugodni, miután elhelyezték mellőle volt cellatársát, Dér Csabát” – nyilatkozta a lapnak R. Szilveszter védője, Dr. Lichy József.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a 40 éves R. Szilveszter 2013. szeptember 25-én, az esti órákban, napnyugta után a XXIII. kerület, Szigetdűlő középső útján, a kerékpárúton rátámadt az arra futó Kardosné Gyurik Krisztinára. A férfi a sértettet a kerékpárúton és egy közeli bokros területen – szexuálisan is – bántalmazta, majd megölte. A terhelt, miután a sértett életét kioltotta, elvette a mobiltelefonját és távozott.