Tényleg nagyon jó zenekarok jönnek idén

2018. március 5., 14:14

Szerző:

Ismét Budapesten ad koncertet az egyik legnépszerűbb amerikai reggae zenekar, a SOJA. A csapat július 11-én a Barba Negra Trackben lép fel – közölte a szervező Live Nation hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, a SOJA (Soldiers of Jah Army) több mint két évtizeddel ezelőtt, 1997-ben alakult középiskolai barátokból. A nyolctagú zenekart azóta kétszer jelölték Grammy-díjra, a közösségi médiában csaknem 4,5 millió követője van, YouTube-megtekintéseik száma átlépte a 300 milliót.

A SOJA energikus és szenvedélyes koncertjeiről ismert, egyet már a magyar közönség is láthatott, három évvel ezelőtt a Sziget A38 színpadán. Az elmúlt évtizedben átlagosan évi százhúsz koncertet adtak

A csapat tagjai: Jacob Hemphill (ének, gitár), Bobby Lee (basszusgitár), Ryan Berty (dobok), Patrick O'Shea (billentyűs hangszerek), Ken Brownell (ütőhangszerek), Hellman Escorcia (szaxofon), Rafael Rodriguez (trombita) és Trevor Young (gitár, ének).

Júliusi budapesti koncertjükön Sena, a Ghánában született népszerű énekesnő, az Irie Maffia frontasszonya lesz a SOJA vendége.

Ahogy tavaly év végén mi is megírtuk, idén bőven van miből válogatni, nagyon sok nagy név ad koncertet Magyarországon 2018-ban.