Mosolyka és a pillanat értéke

Hozleiter Fanny Mosolyka bestseller- és esélyegyenlőségi díjas író, inspirációs előadó filmet szeretne forgatni saját életéről, férjével, Sándorral. A filmhez szükséges költség egy részét közösségi finanszírozással tervezik megszerezni. Azt szeretnék, ha a film segítségével az emberek megtanulnák jobban örülni az életüknek. Jövő év végére nemcsak a pénz fog összegyűlni, de terveik szerint a film is és kész lesz már.

2015. október 27., 10:10

Mosolyka az elmúlt 18 hónapban 144 inspirációs előadást tartott, ez idő alatt 28 800 résztvevőt motivált, köztük óvodást, gimnazistát, vállalatvezetőt.

Bezsebelt egy férjet, megírta második könyvét, a Lélekkódot. Facebook-követőinek száma meghaladta a 92 ezret, és elkezdte filmre vinni egész estét nagyjátékfilmjének terveit, melynek a PillanatCsillag (MomentStar) – a pillanat értéke címet adta.

A PillanatCsillag nagyjátékfilmhez a közösség erejében bízva támogatókat keresnek férjével, Sándorral. Ha te is szeretnéd támogatni a film elkészülését, Mosolykát és párját,

KATTINTS IDE, és küldj nekik egy kis lelkesítést, támogatást, amiért cserébe magadhoz ölelhetsz egy DVD-t egy esős napon, ott lehetsz a forgatáson, részese lehetsz a PillanatCsillag filmkészítési klubnak és akár az elejétől a végéig követheted konkrét videomemókkal, hogyan készül a PillanatCsillag – a pillanat értéke című egész estés nagyjátékfilm.

Mosolykáék leforgattak egy ötperces kampányfilmet, és az Indiegogo közösségi finanszírozási oldalra töltötték fel, ahol bárki megnézheti és támogathatja őket.

Kampányuk célja, hogy november 17-ig elérjék a hétmillió forintos célösszeget, ami a film előkészületi munkáit és a támogatóknak az ajándékok kiküldését fedezi. Ha sikerül Mosolykáék terve, akkor decembertől a következő 12 hónapot a film előkészítésére szánják, leforgatnak néhány jelenetet és további szponzorokat keresnek meg.

A film a pillanat értékéről szól – mondta Mosolyka a 168 Órának. „Valahányszor nehézségekbe ütközünk, akadállyal nézünk szembe, a pozitív hozzáállás mindig segít átlendülni a mélypontokon. Nem egy csöpögős love storyról van szó, hanem a valóságról és ami olykor mögötte van.”