Meghalt Angus Cloud, az Eufória ismert színésze

Az HBO sikersorozatának szereplője mindössze 25 éves volt. 

2023. augusztus 1., 10:50

Szerző:

25 éves korában meghalt Angus Cloud, az HBO-on futó sikersorozat, az Eufória színésze – közölte a TMZ. Az HBO sorozatában Fezco „Fez” O'Neill drogdílert alakította. A színész a múlt héten temette el az édesapját, a veszteséggel nehezen birkózott meg.

A lap információi szerint helyi idő szerint hétfőn 11.30-kor kapott segélyhívást az oaklandi rendőrség, melyet a színész édesanyja indított. A bejelentésében azt mondta, a fia túladagolhatta magát, és hogy nincs pulzusa. A halál pontos okát egyelőre nem tudni.

A színész halálhírét a család közleményben jelentette be:

„A legnehezebb szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Művészként, barátként, testvérként és fiúként Angus mindannyiunk számára sok szempontból különleges volt” – írták. „Az egyetlen vigaszunk, hogy Angus most újra együtt van az apjával, aki a legjobb barátja volt” – búcsúztak a családtagok a színésztől.

Az HBO így búcsúzott a színésztől: „Mérhetetlenül tehetséges volt, és az HBO és az Euphoria család szeretett tagja. Őszinte részvétünket fejezzük ki barátainak és családjának ezekben a nehéz időkben.”

(Kiemelt képünk forrása: Angus Cloud Facebook oldala)

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!