Meghalt a Jockey Ewing szeretőjét játszó Gayle Hunnicutt

Gayle Hunnicutt Jockey Ewing egy korábbi angol arisztokrata szeretőjét játszotta a Dallasban. 

2023. szeptember 4., 16:40

Szerző:

80 éves korában elhunyt Gayle Hunnicutt – írja a Mirror nyomán a hvg.hu.

Hunnicutt Texasban született, de az Egyesült Királyságban telepedett le. Leginkább a Dallas című sorozatból volt ismert, amiben az angol arisztokrata, Vanessa Beaumont szerepét alakította, akinek viszonya volt JR Ewinggal, és fia is született tőle.

De játszott a Sherlock Holmes kalandjaiban is, ahol Irene Adlert, a nyomozó plátói szerelmét játszotta, továbbá feltűt a Fall of Eagles, az Aranykehely vagy A szent visszatér című sorozatokban is.

(Kiemelt képünk: David Hemmings brit színész (j) és felesége, Gayle Hunnicut 1971. december 19-én. Hemmings, aki az 1966-os Nagyítás című kultikus film főszereplője volt, továbbá játszott a Gladiátor és a New York bandái című filmekben, 2003. december 04-én, 62 éves korában hunyt el. Fotó: AFP PHOTO/FILES)

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.