Jön az Aerosmith

Júliusban koncerteznek Budapesten.

2021. december 6., 12:07

Szerző:

Nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli megalakulásának 50. évfordulóját az Aerosmith, július 10-én Budapesten, Puskás Arénában is fellépnek – közölte a Live Nation koncertszervező. A jegyértékesítés már megkezdődött.

Az Aerosmith világszerte több mint 150 millió albumot adott el, számtalan díj tulajdonosa, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, a banda a mai napig generációkat inspirál, és még mindig a világ egyik legnépszerűbb együttese – írta a koncertszervező cég.

Az Aerosmith előzenekara a Rival Sons és Road lesz.

(Kiemelt kép: Robb Cohen/Invision/AP/Shutterstock)

Február 4-én A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös megrendezésében ismét megtartják a koncertszezon egyik legpördősebb, legintenzívebb fesztiválját, a Prokofjev-maratont. Az egynapos fesztiválon lesznek nagyzenekari koncertek, intim kamarazene, filmvetítések és ingyenes hangversenyek is.

Európában is egyedülállóan veszélyeztetett múzeum és kulturális tér lett a budapesti, az államszocialista rendszer művészeti értékkel is bíró szoboralkotásait egybegyűjtő Memento Park, derült ki az intézmény közleményéből.

Az Adult Swim kedd este bejelentette, hogy minden együttműködést megszakított Justin Roilanddal, miután az ügyészség testi sértéssel és személyes szabadság korlátozásával vádolta meg az egyik legnépszerűbb animációs sorozat társalkotóját.